NA PRAGU BESEDILA 2 - IZDAJA S PLUSOM

Več ogledov

NA PRAGU BESEDILA 2 - IZDAJA S PLUSOM

samostojni delovni zvezek za slovenski jezik v 2. letniku gimnazij in srednjih strokovnih šol

Samostojni delovni zvezek Na pragu besedila 2 – izdaja s plusom omogoča kakovostno samostojno učenje, ker so v njem združeni elementi učbenika in delovnega zvezka. Njegova sestava je smiselno zaokrožena ter sledi načelom postopnega sistematičnega dejavnega pridobivanja in razvijanja raznih vrst zmožnosti, znanja, strategij in veščin. Pri nastajanju gradiva so poleg avtoric sodelovali recenzenti in recenzentke ter profesorice in profesorji iz vse Slovenije, ...

Dobavljivost: na zalogi

EAN: 9789612719333

22,50 EUR

Podrobnosti

Samostojni delovni zvezek Na pragu besedila 2 – izdaja s plusom omogoča kakovostno samostojno učenje, ker so v njem združeni elementi učbenika in delovnega zvezka. Njegova sestava je smiselno zaokrožena ter sledi načelom postopnega sistematičnega dejavnega pridobivanja in razvijanja raznih vrst zmožnosti, znanja, strategij in veščin.

Pri nastajanju gradiva so poleg avtoric sodelovali recenzenti in recenzentke ter profesorice in profesorji iz vse Slovenije, ki so s svojimi predlogi pomembno prispevali k nastanku vsebinsko, didaktično in oblikovno posodobljenega in nadgrajenega prvega dela serije Na pragu besedila, najbolj priljubljene učne serije za slovenščino v slovenskih gimnazijah in srednjih strokovnih šolah.

AVTORICE: Martina Križaj, Marija Bešter Turk, Marija Končina, Mojca Bavdek, Mojca Poznanovič
UDK: 811.163.6(075.3)(076)
DATUM IZIDA: 17. junij 2019

TEHNIČNI PODATKI: 
dim: 210 x 298 x 16 mm;
teža: 802 ; 
obseg: 1. del 168, 2. del 168

AKCIJA

Ta stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Več o piškotkih