NA PRAGU BESEDILA 3 - POSODOBLJENA IZDAJA

delovni zvezek za slovenski jezik v 3. letniku gimnazij in SŠ

Delovni zvezek je sestavljen iz 6 poglavij, ki so zasnovana tako, da učitelju omogočajo kreiranje učnega procesa v skladu s spoznanji sodobne jezikovne didaktike, tj. dialoško, problemsko in konstruktivistično. Avtorice pri obravnavi posameznih jezikovnih tem izhajajo iz dijakovih sporazumevalnih izkušenj ali iz vzorčnega besedila, svojega naslovnika s problemski vprašanji usmerjajo v premišljevanje o lastnih sporazumevalnih izkušnjah, v opazovanje besedila, vrednotenje svoje ...

Dobavljivost: na zalogi

EAN: 9789612714017

16,10 EUR

Podrobnosti

Delovni zvezek je sestavljen iz 6 poglavij, ki so zasnovana tako, da učitelju omogočajo kreiranje učnega procesa v skladu s spoznanji sodobne jezikovne didaktike, tj. dialoško, problemsko in konstruktivistično. Avtorice pri obravnavi posameznih jezikovnih tem izhajajo iz dijakovih sporazumevalnih izkušenj ali iz vzorčnega besedila, svojega naslovnika s problemski vprašanji usmerjajo v premišljevanje o lastnih sporazumevalnih izkušnjah, v opazovanje besedila, vrednotenje svoje sporazumevalne zmožnosti in načrtovanje njenega izboljšanja. Dijak tako aktivno sodeluje v procesu izgradnje svojega znanja oz. sistematičnem razvoju vseh štirih sporazumevalnih spretnosti.

Avtorice: Martina Križaj Ortar, Marja Bešter Turk, Marija Končina, Mojca Poznanovič in Mojca Bavdek
Urednica: Dubravka Berc Prah
Tehnični podatki: format: 210 x 297 x 9 mm, broširana vezava, 166 strani, barvni tisk. Teža: 529 g. Datum izida: 19.8.2010.

UDK: 811.163.6(075.3)(076)

AKCIJA

Ta stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Več o piškotkih