55 KOMMUNIKATIVE SPIELE

zbirka vaj

Je zbirka vaj, ki vsebuje 55 dejavnostno naravnanih didaktičnih iger s predlogami za fotokopiranje za popestritev pouka nemškega jezika. Za izpeljavo iger ni potrebno veliko priprav, uporabljajo pa se lahko na različnih jezikovnih nivojih, od A1 pa do C1. Učni scenariji dijake motivirajo da se sami aktivno ukvarjajo z določeno temo ter se s pomočjo le teh preglednejše spoznajo z množico nemških jezikovnih sredstev v vsakdanji komunikaciji. Z avtentičnimi dialogi v različnih ...

Dobavljivost: na zalogi

EAN: 9783126751841

23,99 EUR

Podrobnosti

Je zbirka vaj, ki vsebuje 55 dejavnostno naravnanih didaktičnih iger s predlogami za fotokopiranje za popestritev pouka nemškega jezika. Za izpeljavo iger ni potrebno veliko priprav, uporabljajo pa se lahko na različnih jezikovnih nivojih, od A1 pa do C1.

Učni scenariji dijake motivirajo da se sami aktivno ukvarjajo z določeno temo ter se s pomočjo le teh preglednejše spoznajo z množico nemških jezikovnih sredstev v vsakdanji komunikaciji. Z avtentičnimi dialogi v različnih vsakdanjih situacijah omogočajo igriv način usvajanja jezikovnih sredstev.

55 kommunikative Spiele, je zbirka vaj, ki sledi sodobnim didaktičnim konceptom, s poudarkom na komunikaciji in sporazumevanju. Pri nas še ni podobne publikacije in je odlična podpora in dopolnilo k vsakemu učnemu gradivu.

AKCIJA

Ta stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Več o piškotkih