LILI IN BINE: NOVI PRIJATELJI 1

Več ogledov

LILI IN BINE: NOVI PRIJATELJI 1

Medpredmetni učni komplet za 1. razred osnovne šole

Medpredmetni učni komplet za prvi razred vsebuje samostojne delovne zvezke za slovenščino (v dveh delih), matematiko (v treh delih) in spoznavanje okolja. Kompletu so dodane brezplačne didaktične priloge: Vijavaja (grafomotorične vaje) in nabor ABC-kartic za razvijanje predopismenjevalnih zmožnosti, desetiček in dvajsetiček, številski trak do 10 in do 20, kartice s števili 1–20 ter kartice z matematičnimi znaki. Učenčev komplet vsebuje učenčevo kodo za ...

Dobavljivost: na zalogi

EAN: 3831075929050

30,00 EUR

Podrobnosti

Medpredmetni učni komplet za prvi razred vsebuje samostojne delovne zvezke za slovenščino (v dveh delih), matematiko (v treh delih) in spoznavanje okolja. Kompletu so dodane brezplačne didaktične priloge: Vijavaja (grafomotorične vaje) in nabor ABC-kartic za razvijanje predopismenjevalnih zmožnosti, desetiček in dvajsetiček, številski trak do 10 in do 20, kartice s števili 1–20 ter kartice z matematičnimi znaki.

Učenčev komplet vsebuje učenčevo kodo za dostop do e-gradiva za slovenščino, matematiko in spoznavanje okolja ter do Dežele Lilibi na portalu www.Lilibi.si. Koda je navedena na notranji strani škatle.

Avtorska ekipa:
slovenščina
Marija Ribič, soavtorica
Polona Vodičar, soavtorica
Maruša Veber, soavtorica

matematika
Mira Kramarič, soavtorica
Majda Pipan, soavtorica

spoznavanje okolja
Marijana Cuderman

Urednica: mag. Mojca Urankar Počkaj

Tehnični podatki: 
Format: 227 x 336 x 84 mm
Teža: 2431 g

 

AKCIJA

Ta stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Več o piškotkih