LILI IN BINE: NOVI PRIJATELJI 1

Več ogledov

LILI IN BINE: NOVI PRIJATELJI 1

MATEMATIKA 1, samostojni delovni zvezek v treh delih

Samostojni delovni zvezek za matematiko je sestavljen iz desetih tematskih sklopov, ki sledijo ciljem učnega načrta. Medpredmetno je povezan z ostalima dvema samostojnima delovnima zvezkoma v seriji Lili in Bine: Novi prijatelji 1 (za slovenščino in spoznavanje okolja). Gradivo vsebuje tudi pester nabor nalog različnih zahtevnostnih ravni, ki so podprte z ilustracijami ali fotografijami, kar ga povezuje z življenjem in okoljem, ki je učencem blizu. Gradivu so dodane ...

Dobavljivost: na zalogi

EAN: 9789612719357

14,00 EUR

Podrobnosti

Samostojni delovni zvezek za matematiko je sestavljen iz desetih tematskih sklopov, ki sledijo ciljem učnega načrta. Medpredmetno je povezan z ostalima dvema samostojnima delovnima zvezkoma v seriji Lili in Bine: Novi prijatelji 1 (za slovenščino in spoznavanje okolja). Gradivo vsebuje tudi pester nabor nalog različnih zahtevnostnih ravni, ki so podprte z ilustracijami ali fotografijami, kar ga povezuje z življenjem in okoljem, ki je učencem blizu.

Gradivu so dodane brezplačne priloge: desetiček in dvajsetiček ter številski trak do 10 in do 20.

Samostojni delovni zvezek vsebuje učenčevo kodo za dostop do e-gradiva za matematiko in do Dežele Lilibi na portalu www.Lilibi.si. Koda je navedena na notranji strani naslovnice.

Avtorici:

Mira Kramarič, soavtorica

Majda Pipan, soavtorica

Urednica: mag. Mojca Urankar Počkaj


Tehnični podatki:
Format: 210 x 297 x 22 mm
Strani: 82 + 90 + 68
Teža: 846 g

AKCIJA

Ta stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Več o piškotkih