LILI IN BINE: NOVI PRIJATELJI 1

Več ogledov

LILI IN BINE: NOVI PRIJATELJI 1

SLOVENŠČINA 1, samostojni delovni zvezek v dveh delih

Samostojni delovni zvezek za slovenščino je sestavljen iz desetih tematskih sklopov, ki sledijo ciljem učnega načrta. Medpredmetno je povezan z ostalima dvema samostojnima delovnima zvezkoma v seriji Lili in Bine: Novi prijatelji 1 (za spoznavanje okolja in matematiko). Samostojni delovni zvezek spodbuja vse štiri sporazumevalne zmožnosti: poslušanje, govorjenje, pisanje in branje. Odlika gradiva je tudi pester nabor nalog, ki v velikem obsegu ...

Dobavljivost: na zalogi

EAN: 9789612719371

14,00 EUR

Podrobnosti

Samostojni delovni zvezek za slovenščino je sestavljen iz desetih tematskih sklopov, ki sledijo ciljem učnega načrta. Medpredmetno je povezan z ostalima dvema samostojnima delovnima zvezkoma v seriji Lili in Bine: Novi prijatelji 1 (za spoznavanje okolja in matematiko). Samostojni delovni zvezek spodbuja vse štiri sporazumevalne zmožnosti: poslušanjegovorjenje, pisanje in branje. Odlika gradiva je tudi pester nabor nalog, ki v velikem obsegu temeljijo na fotografijah iz realnega življenja in prikupnih ilustracijah. Vključenih je tudi več diferenciranih nalog.

Gradivu sta dodani brezplačni didaktični prilogi: Vijavaja (grafomotorične vaje) in nabor ABC-kartic za razvijanje predopismenjevalnih zmožnosti.

Samostojni delovni zvezek vsebuje učenčevo kodo za dostop do e-gradiva za slovenščino in do Dežele Lilibi na portalu www.Lilibi.si. Koda je navedena na notranji strani naslovnice.

Avtorska ekipa:

Marija Ribič, soavtorica

Polona Vodičar, soavtorica

Maruša Veber, soavtorica

Urednica: mag. Mojca Urankar Počkaj


Tehnični podatki:
Format: 210 x 297 x 17 mm
Strani: 88 + 74
Teža: 769 g

AKCIJA

Ta stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Več o piškotkih