LILI IN BINE: NOVI PRIJATELJI 1

Več ogledov

LILI IN BINE: NOVI PRIJATELJI 1

SPOZNAVANJE OKOLJA 1, samostojni delovni zvezek

Samostojni delovni zvezek za spoznavanje okolja je razdeljen na deset tematskih sklopov, ki sledijo ciljem učnega načrta. Medpredmetno je povezan z ostalima dvema samostojnima delovnima zvezkoma v seriji Lili in Bine: Novi prijatelji 1 (za slovenščino in matematiko). V samostojnem delovnem zvezku je veliko slikovnega gradiva. Prevladujejo premišljeno izbrane fotografije, ki jih dopolnjujejo simpatične in otrokom všečne ilustracije. Vključenega je veliko praktičnega ...

Dobavljivost: na zalogi

EAN: 9789612719364

11,60 EUR

Podrobnosti

Samostojni delovni zvezek za spoznavanje okolja je razdeljen na deset tematskih sklopov, ki sledijo ciljem učnega načrta. Medpredmetno je povezan z ostalima dvema samostojnima delovnima zvezkoma v seriji Lili in Bine: Novi prijatelji 1 (za slovenščino in matematiko). V samostojnem delovnem zvezku je veliko slikovnega gradiva. Prevladujejo premišljeno izbrane fotografije, ki jih dopolnjujejo simpatične in otrokom všečne ilustracije. Vključenega je veliko praktičnega dela, pri katerem učenci pridobivajo osnovne pojme (besedišče), širijo znanje o naravi in procesih v njej, pa tudi razvijajo logično mišljenje ter naravoslovne sposobnosti in spretnosti.

Samostojni delovni zvezek vsebuje učenčevo kodo za dostop do e-gradiva za spoznavanje okolja in do Dežele Lilibi na portalu www.Lilibi.si. Koda je navedena na notranji strani naslovnice.

Avtorica: Marijana Cuderman

Urednica: mag. Mojca Urankar Počkaj

Tehnični podatki:
Format: 210 x 297 x 7 mm
Strani: 100
Teža: 331 g

AKCIJA

Ta stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Več o piškotkih