Novo

LILI IN BINE: NOVI PRIJATELJI 2

Več ogledov

LILI IN BINE: NOVI PRIJATELJI 2

SLOVENŠČINA 2, samostojni delovni zvezek v dveh delih

  Samostojni delovni zvezek za slovenščino je sestavljen iz desetih tematskih sklopov, ki sledijo ciljem učnega načrta. Medpredmetno je povezan z ostalima dvema samostojnima delovnima zvezkoma v seriji Lili in Bine: Novi prijatelji 2 (za spoznavanje okolja in matematiko). Samostojni delovni zvezek spodbuja vse štiri sporazumevalne zmožnosti: poslušanje, govorjenje, pisanje in branje. Odlika gradiva je tudi pester nabor nalog, ki v velikem obsegu temeljijo na ...

Dobavljivost: na zalogi

EAN: 9789612920203

15,00 EUR

Podrobnosti

 

Samostojni delovni zvezek za slovenščino je sestavljen iz desetih tematskih sklopov, ki sledijo ciljem učnega načrta. Medpredmetno je povezan z ostalima dvema samostojnima delovnima zvezkoma v seriji Lili in Bine: Novi prijatelji 2 (za spoznavanje okolja in matematiko). Samostojni delovni zvezek spodbuja vse štiri sporazumevalne zmožnosti: poslušanje, govorjenje, pisanje in branje. Odlika gradiva je tudi pester nabor nalog, ki v velikem obsegu temeljijo na fotografijah iz realnega življenja in prikupnih ilustracijah. Vključenih je tudi več diferenciranih nalog.

Gradivu sta dodani brezplačni didaktični prilogi: Vijavaja 2 (bralne vaje) in abecedi (pisana in tiskana abeceda na kartonu).

Samostojni delovni zvezek vsebuje učenčevo kodo za dostop do e-gradiva za slovenščino in do Dežele Lilibi na portalu www.Lilibi.si. Koda je navedena na notranji strani naslovnice.

Avtorska ekipa:
Marija Ribič, soavtorica
Polona Vodičar, soavtorica

Urednica: mag. Mojca Urankar Počkaj

Tehnični podatki:
Format: 210 x 297 x 15 mm
Strani: 87 + 84
Teža: 707 g

AKCIJA

Ta stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Več o piškotkih