Novo

LILI IN BINE: NOVI PRIJATELJI 2

Več ogledov

LILI IN BINE: NOVI PRIJATELJI 2

SPOZNAVANJE OKOLJA 2, samostojni delovni zvezek

Samostojni delovni zvezek za spoznavanje okolja je razdeljen na deset tematskih sklopov, ki sledijo ciljem učnega načrta. Medpredmetno je povezan z ostalima dvema samostojnima delovnima zvezkoma v seriji Lili in Bine: Novi prijatelji 2 (za slovenščino in matematiko). V samostojnem delovnem zvezku je veliko slikovnega gradiva. Prevladujejo premišljeno izbrane fotografije, ki jih dopolnjujejo simpatične in otrokom všečne ilustracije. Samostojni delovni zvezek s svojo ...

Dobavljivost: na zalogi

EAN: 9789612920210

10,00 EUR

Podrobnosti

Samostojni delovni zvezek za spoznavanje okolja je razdeljen na deset tematskih sklopov, ki sledijo ciljem učnega načrta. Medpredmetno je povezan z ostalima dvema samostojnima delovnima zvezkoma v seriji Lili in Bine: Novi prijatelji 2 (za slovenščino in matematiko). V samostojnem delovnem zvezku je veliko slikovnega gradiva. Prevladujejo premišljeno izbrane fotografije, ki jih dopolnjujejo simpatične in otrokom všečne ilustracije.

Samostojni delovni zvezek s svojo premišljeno zgradbo, sistematično vpeljavo raziskovalnega pouka, dejavnostmi za aktiven pouk in bogatim slikovnim gradivom pri učencih spodbuja zanimanje za raziskovanje, hkrati pa omogoča aktivno pridobivanje znanja ter razvijanje naravoslovnih sposobnosti in spretnosti.

Gradivu je dodana brezplačna priloga: Zvezek aktivnosti.

Samostojni delovni zvezek vsebuje učenčevo kodo za dostop do e-gradiva za spoznavanje okolja in do Dežele Lilibi na portalu www.Lilibi.si. Koda je navedena na notranji strani naslovnice.

Avtorici:
Maja Rebolj, soavtorica
Maja Habjan, soavtorica

Urednica: mag. Mojca Urankar Počkaj

Tehnični podatki:
Format: 210 x 297 x 10 mm
Strani: 96
Teža: 433 g

AKCIJA

Ta stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Več o piškotkih