OKOLJE IN JAZ 1 (prenovljeno)

Več ogledov

OKOLJE IN JAZ 1 (prenovljeno)

učni komplet

Delovni učbenik je pripravljen tako, da omogoča aktivno učenje prek dejavnosti, na konkretni ravni, postopoma in učenčevi razvojni stopnji primerno. Vsebuje naloge za reševanje ter navodila za dejavnosti, ki jih otroci izvajajo v razredu in na prostem. Poudarek je na otrokovem osebnem doživljanju ter neposrednem spoznavanju naravnega in družbenega okolja. Nova izdaja je usklajena s prenovljenim učnim načrtom (dodana vsebina Dan in noč). Nekaj nalog je poenostavljenih oz. zamenjanih z enostavnejšimi, dopolnjena so navodila za reševanje nalog, vključenih pa je nekaj dodatnih nalog za utrjevanje ...

V kompletu Cena Količina
OKOLJE IN JAZ 1 (prenovljeno)

delovni učbenik - 1. del za spoznavnje okolja v 1. razredu

9789612415419

9,50 EUR
OKOLJE IN JAZ 1 (prenovljeno)

delovni učbenik - 2. del za spoznavnje okolja v 1. razredu

9789612415495

9,50 EUR

Podrobnosti

Delovni učbenik je pripravljen tako, da omogoča aktivno učenje prek dejavnosti, na konkretni ravni, postopoma in učenčevi razvojni stopnji primerno. Vsebuje naloge za reševanje ter navodila za dejavnosti, ki jih otroci izvajajo v razredu in na prostem. Poudarek je na otrokovem osebnem doživljanju ter neposrednem spoznavanju naravnega in družbenega okolja.

Nova izdaja je usklajena s prenovljenim učnim načrtom (dodana vsebina Dan in noč). Nekaj nalog je poenostavljenih oz. zamenjanih z enostavnejšimi, dopolnjena so navodila za reševanje nalog, vključenih pa je nekaj dodatnih nalog za utrjevanje znanja.

AKCIJA

Ta stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Več o piškotkih