SLOVENŠČINA ZA VSAK DAN 6 - IZDAJA S PLUSOM

Več ogledov

SLOVENŠČINA ZA VSAK DAN 6 - IZDAJA S PLUSOM

samostojni delovni zvezek za slovenščino - jezik v 6. razredu

SLOVENŠČINA ZA VSAK DAN – IZDAJA S PLUSOM Je didaktično posodobljena in nadgrajena izdaja serije Slovenščina za vsak dan, najbolj priljubljene učne serije za slovenščino v slovenskih osnovnih šolah. Gradivo spodbuja učence k opazovanju, večplastnemu razčlenjevanju ter vrednotenju sporazumevanja in besedil, k utemeljevanju svojega mnenja, povzemanju spoznanj in k uporabi novega znanja v vsakdanjem življenju. Naloge spodbujajo tudi h kritičnemu ...

Dobavljivost: na zalogi

EAN: 9789612718466

17,90 EUR

Podrobnosti

SLOVENŠČINA ZA VSAK DAN – IZDAJA S PLUSOM

Je didaktično posodobljena in nadgrajena izdaja serije Slovenščina za vsak dan, najbolj priljubljene učne serije za slovenščino v slovenskih osnovnih šolah.

Gradivo spodbuja učence k opazovanju, večplastnemu razčlenjevanju ter vrednotenju sporazumevanja in besedil, k utemeljevanju svojega mnenja, povzemanju spoznanj in k uporabi novega znanja v vsakdanjem življenju. Naloge spodbujajo tudi h kritičnemu presojanju učenčeve sporazumevalne zmožnosti in zmožnosti učenja iz ustnih in pisnih virov ter k njenemu izboljšanju. Raznovrstne naloge in problemska vprašanja sooblikujejo učenčevo identiteto ter njegov miselni, spoznavni, čustveni in vrednotenjski svet.

Gradivo odlikuje pestra oblikovna podoba in duhovite ilustracije, ki vnašajo v pouk in v samostojno učenje dodatne motivacijske prvine.

Pri nastanku te serije je z uveljavljeno avtorsko skupino sodelovalo tudi več kot 160 učiteljic in učiteljev slovenščine iz vse Slovenije. To zagotavlja, da gradivo upošteva tako najsodobnejša didaktična spoznanja kot tudi izkušnje iz vsakodnevne prakse v razredu.

Slovenščina za vsak dan – izdaja s plusom je na voljo v dveh oblikah – kot serija samostojnih delovnih zvezkov in kot serija učbenikov.

 

AVTORJI: Nana Cajhen, Nevenka Drusany, Dragica Kapko, Martina Križaj in Marja Bešter Turk
UDK: 811.163.6(075.2)(076)
DATUM IZIDA: 24. januar 2018


TEHNIČNI PODATKI: 
dim: 210 x 297 x 19 mm;
teža: 873 g; 
obseg: 150 strani

AKCIJA

Ta stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Več o piškotkih