PONS SPLOŠNI SLOVENSKO - ANGLEŠKI SLOVAR

70.000 gesel na več kot 900 straneh

Sodoben PONS Splošni slovensko-angleški slovar je obsežen slovar z okoli 70.000 gesli, frazami in stavčnimi primeri. Enostavno uporabo zagotavljajo gesla obarvana z modro barvo, pregledno oblikovanje in priročen format. Slovar vsebuje najsodobnejše slovensko besedišče, vključno z neologizmi, pogovornim in slengovskim izrazoslovjem, bogatijo pa ga tudi uporabni dodatki, kot so: okvirčki s koristnimi informacijami ob geslu v angleščini ilustrirane barvne strani s tematskim ...

Dobavljivost: na zalogi

EAN: 9789612098643

49,65 EUR

Podrobnosti

Sodoben PONS Splošni slovensko-angleški slovar je obsežen slovar z okoli 70.000 gesli, frazami in stavčnimi primeri. Enostavno uporabo zagotavljajo gesla obarvana z modro barvo, pregledno oblikovanje in priročen format.

Slovar vsebuje najsodobnejše slovensko besedišče, vključno z neologizmi, pogovornim in slengovskim izrazoslovjem, bogatijo pa ga tudi uporabni dodatki, kot so:

  • okvirčki s koristnimi informacijami ob geslu v angleščini
  • ilustrirane barvne strani s tematskim besediščem
  • kratek pregled slovenske slovnice v angleščini
  • seznam angleških nepravilnih glagolov
  • tabele števnikov, ulomkov in merskih enot
  • vzorci pisem v slovenskem in angleškem jeziku
  • ter drugi uporabni dodatki.

še posebnost slovarja: prevodi vsebujejo govorne različice britanske, ameriške, kanadske, avstralske in novozelandske angleščine, kar je posebej označeno s področnimi kvalifikatorji ob prevodu.

Primeren je za profesorje angleščine, prevajalce in vse ostale ljubitelje angleškega jezika. Prav tako pa tudi za pripravo na maturo, jezikovne izpite in za tiste, ki so se odločili za študij v tujini.

AVTORJI: Maša Peče, Nataša Grom, Judita Mia Dintinjana, Urška kapun, Rok Podgrajšek, Aida Lončarević, Matjaž Horvat, Jaka Petrič, dr. Elizabeta M. Jenko

TEHNIČNI PODATKI: Format: 201 x 126 x 49 mm, dvobravni tisk, trda vezava,918 strani, teža: 923 g. Datum izida: 9.2.2009.

UDK: 811.163.6'374=111

AKCIJA

Ta stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Več o piškotkih