RAČUNAM Z LILI IN BINETOM 1

Več ogledov

RAČUNAM Z LILI IN BINETOM 1

Vadnica za matematiko

179 nalog in vaj 10 tematskih sklopov 84 strani
V zbirki dodatnih matematičnih nalog in vaj Računam z Lili in Binetom 1 bosta čebelja junaka Lili in Bine pomagala učencem utrditi in poglobiti matematično znanje v prvem razredu. Premišljeno izbrane naloge so sestavljene tako, da učenec med delom (v šoli ali doma) spozna različne strategije reševanja matematičnih problemov in lahko sam oceni svoj napredek. Poglavja v vadnici sledijo vrstnemu redu ...

Dobavljivost: na zalogi

EAN: 9789612717056

8,90 EUR

Podrobnosti

  • 179 nalog in vaj
  • 10 tematskih sklopov
  • 84 strani

V zbirki dodatnih matematičnih nalog in vaj Računam z Lili in Binetom 1 bosta čebelja junaka Lili in Bine pomagala učencem utrditi in poglobiti matematično znanje v prvem razredu.

Premišljeno izbrane naloge so sestavljene tako, da učenec med delom (v šoli ali doma) spozna različne strategije reševanja matematičnih problemov in lahko sam oceni svoj napredek. Poglavja v vadnici sledijo vrstnemu redu obravnave snovi v gradivu za matemtiko Lili in ine 1. Ne glede na to lahko vadnico uporabljajo tudi učenci, ki se učijo z drugimi učnimi kompleti.

Z vadnico Računam z Lili in Binetom 1 bo postala tudi matematična snov, ki učencem povzroča največ težav, razumljiva in zanimiva.

Avtorice: Mira Kramarič, Milka Kern, Majda Pipan
Urednica: Mojca Urankar Počkaj

UDK 51(075.2)(076)
Datum izdaje: 27. junij 2016

Višina (mm): 294
Širina (mm): 210
Debelina (mm): 5
Teža (g): 247
Število strani: 84
Vezava: vezava z žico

 

AKCIJA

Ta stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Več o piškotkih