RADOVEDNIH PET 5

samostojni delovni zvezek za družbo v 5. razredu

Gradivo za družbo je v skrbi za dinamičnejši, učinkovitejši in za učence privlačnejši pouk zasnovano kot samostojni delovni zvezek. V njem učenci spoznavajo sebe in svojo vlogo v skupnosti ter pojave, ki sestavljajo domačo pokrajino. Seznanjajo se s svojo okolico, državo in njeno ureditvijo. S pomočjo junakov spoznavajo tudi, da se svet neprestano spreminja in da se preteklost povezuje s sedanjostjo. Ob vsem tem učenci spoznavajo osnovne pojme, ki jih bodo ...

Dobavljivost: na zalogi

EAN: 9789612716769

10,00 EUR

Podrobnosti

Gradivo za družbo je v skrbi za dinamičnejši, učinkovitejši in za učence privlačnejši pouk zasnovano kot samostojni delovni zvezek. V njem učenci spoznavajo sebe in svojo vlogo v skupnosti ter pojave, ki sestavljajo domačo pokrajino. Seznanjajo se s svojo okolico, državo in njeno ureditvijo. S pomočjo junakov spoznavajo tudi, da se svet neprestano spreminja in da se preteklost povezuje s sedanjostjo. Ob vsem tem učenci spoznavajo osnovne pojme, ki jih bodo potrebovali za razumevanje snovi pri pouku geografije in zgodovine v višjih razredih. Samostojni delovni zvezek prinaša celo vrsto zanimivosti in dejavnosti, ki učence spodbujajo, naj tudi sami raziskujejo svet, v katerem živijo. V gradivu je poseben poudarek na spoznavanju razmerja med posameznikom, družbo in naravnim okoljem ter vlogi vsakega posameznika - tudi učencev - pri tem.

Medpredmetne povezave, vključene v gradivo pri posameznih temah, omogočajo prihranek časa, ki ga lahko izkoristite za proučevanje domače pokrajine na terenu ali za utrjevanje znanja.

Tudi v digitalni obliki!
Na www.radovednih-pet.si najdete bogato interaktivno gradivo za družbo, ki je na voljo v dveh oblikah - osnovni in napredni. Obe obliki sta vsebinsko skladni s tiskano različico.


 

AVTORICI:
Helena Verdev, Barbara Žlender

TEHNIČNI PODATKI:
dimenzije (šxVxD): 210 x 296 x 8 mm;
teža: 366 g;
število strani: 128;
vezava: broširano in šivano.

UDK: 908(497.4)(075.2)(076.1)
DATUM IZIDA: 6.7.2015

AKCIJA

Ta stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Več o piškotkih