Novo

ROJSTNI DAN

Več ogledov

ROJSTNI DAN

Zbirka PRAVLJICE S TRAVNIKA

>> PREDNAROČILO

Pravljica bo izšla septembra, s klikom na zgornjo povezavo pa si lahko že sedaj zagotovite svoj izvod po znižani ceni. Rojstni dan je pravljica, ki nam odkriva, kako biti dober prijatelj. V njej pajek Pino za svoje travniške prijatelje pripravlja rojstnodnevno zabavo s presenečenji, ki jih obožujejo. S tem jim sporoča, koliko mu pomenijo. Ti pa mu kljub zapletu z vabili pokažejo, da so drug drugemu iskreni in pravi prijatelji. Pravljici so na koncu dodana ...

Dobavljivost: Ni na zalogi

EAN: 9789612719692

5,70 EUR

Podrobnosti

Pravljica bo izšla septembra, s klikom na zgornjo povezavo pa si lahko že sedaj zagotovite svoj izvod po znižani ceni.


Rojstni dan je pravljica, ki nam odkriva, kako biti dober prijatelj. V njej pajek Pino za svoje travniške prijatelje pripravlja rojstnodnevno zabavo s presenečenji, ki jih obožujejo. S tem jim sporoča, koliko mu pomenijo. Ti pa mu kljub zapletu z vabili pokažejo, da so drug drugemu iskreni in pravi prijatelji.

Pravljici so na koncu dodana vprašanja za pogovor staršev z otroki in dejavnost: vodena vizualizacija moj rojstni dan. Prijateljstvo je ena pomembnejših vrednot. Z izrekanjem lepih želja in obdarovanjem za rojstni dan pokažemo, da ima slavljenec v našem srcu posebno mesto in da ga imamo radi.

Zbirka Pravljice s travnika združuje pet kratkih pravljic za razvijanje pozitivnih medsebojnih odnosov s predlogi za starše na področjih učenja za življenje, prepoznavanja in izražanja čustev, prijateljstva, odnosa do lastnine in sobivanja v skupnosti. 

AKCIJA

Ta stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Več o piškotkih