PONS KORAK NAPREJ - ANGLEŠČINA

nadaljevalni avdiotečaj

Že poznate osnove tujega jezika in bi radi svoje znanje nadgradili? Mogoče pa že dobro znate tuji jezik, vendar vidite pomanjkljivosti v svojem znanju? V obeh primerih je to primeren tečaj za vas.

V tečaju se boste od prve lekcije srečevali z zanimivimi dialogi in besedili ter dragocenimi kulturnimi podatki. S posnetki boste vadili slušno razumevanje in se naučili pravilne izgovorjave. Mimogrede boste odkrivali nova slovnična pravila in spoznali uporabno besedišče. Z ...

Dobavljivost: Ni na zalogi

EAN: 9789612096106

29,00 EUR

Podrobnosti

Že poznate osnove tujega jezika in bi radi svoje znanje nadgradili? Mogoče pa že dobro znate tuji jezik, vendar vidite pomanjkljivosti v svojem znanju? V obeh primerih je to primeren tečaj za vas.

V tečaju se boste od prve lekcije srečevali z zanimivimi dialogi in besedili ter dragocenimi kulturnimi podatki. S posnetki boste vadili slušno razumevanje in se naučili pravilne izgovorjave. Mimogrede boste odkrivali nova slovnična pravila in spoznali uporabno besedišče. Z raznolikimi vajami boste lahko vadili tako pisno kot ustno komunikacijo in utrjevali pridobljena znanja. Svoj uspeh boste lahko preverili z zaključnim testom.

Vsak tečaj povezuje zanimiva zgodba v nadaljevanjih, ki se razvija skozi lekcije.
In kakšna je zgodba v posameznih tečajih?
Andrew, David in Erin se iz Toronta odpravijo v Vancouver na smučarske počitnice. Tam se ne morejo dogovoriti kaj bi počeli, zato se Andrew in Erin odpravita na smučišče, David pa gre plezat. Med vzpenjanjem pade in se poškoduje. Ko se njegova prijatelja vrnete v hotel in ugotovita, da ga kljub pozni uri ni nazaj, ju začne skrbeti...

Paket obsega:
1. Vodnik lingua - v njem najdete lekcije z dialogi, besedili in navedbami za poslušanje, informacije o medkulturnih razlikah in obilo vaj.
2. Priročnik - vsebuje prepise vseh posnetkov s prevodi, razlage slovnice, različne koristne napotke ter slovarček.
3. Avdio CD - vsebuje posnetke z besedili dialogov.
4. Avdio CD za mimogrede z zgodbo o nadaljevanjih, na kateri sloni tečaj, in z izbranimi stavki za utrjevanje. S pomočjo te zgoščenke se lahko učite in vadite vsepovsod , ne da bi potrebovali ostale dele kompleta.

AKCIJA

Ta stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Več o piškotkih