PONS KORAK NAPREJ - ŠPANŠČINA

nadaljevalni avdiotečaj

Že poznate osnove tujega jezika in bi radi svoje znanje nadgradili? Mogoče pa že dobro znate tuji jezik, vendar vidite pomanjkljivosti v svojem znanju? V obeh primerih je to primeren tečaj za vas.

V tečaju se boste od prve lekcije srečevali z zanimivimi dialogi in besedili ter dragocenimi kulturnimi podatki. S posnetki boste vadili slušno razumevanje in se naučili pravilne izgovorjave. Mimogrede boste odkrivali nova slovnična pravila in spoznali uporabno besedišče. Z ...

Dobavljivost: na zalogi

EAN: 9789612096229

29,00 EUR

Podrobnosti

Že poznate osnove tujega jezika in bi radi svoje znanje nadgradili? Mogoče pa že dobro znate tuji jezik, vendar vidite pomanjkljivosti v svojem znanju? V obeh primerih je to primeren tečaj za vas.

V tečaju se boste od prve lekcije srečevali z zanimivimi dialogi in besedili ter dragocenimi kulturnimi podatki. S posnetki boste vadili slušno razumevanje in se naučili pravilne izgovorjave. Mimogrede boste odkrivali nova slovnična pravila in spoznali uporabno besedišče. Z raznolikimi vajami boste lahko vadili tako pisno kot ustno komunikacijo in utrjevali pridobljena znanja. Svoj uspeh boste lahko preverili z zaključnim testom.

Vsak tečaj povezuje zanimiva zgodba v nadaljevanjih, ki se razvija skozi lekcije.
In kakšna je zgodba v posameznih tečajih?
Christina pride v Barcelono študirat in se nastani pri bratu Toniju. Po zabavi za dobrodošlico, na kateri spozna njegovega direktorja, ji Toni pove, da s svojo službo ni zadovoljen in da jo namerava zamenjati. Medtem ko Toni išče novo službo, se Cristina zaljubi v njegovega šefa in začne se niz zanimivih dogodkov...

Paket obsega:
1. Vodnik lingua - v njem najdete lekcije z dialogi, besedili in navedbami za poslušanje, informacije o medkulturnih razlikah in obilo vaj.
2. Priročnik - vsebuje prepise vseh posnetkov s prevodi, razlage slovnice, različne koristne napotke ter slovarček.
3. Avdio CD - vsebuje posnetke z besedili dialogov.
4. Avdio CD za mimogrede z zgodbo o nadaljevanjih, na kateri sloni tečaj, in z izbranimi stavki za utrjevanje. S pomočjo te zgoščenke se lahko učite in vadite vsepovsod , ne da bi potrebovali ostale dele kompleta.

AKCIJA

Ta stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Več o piškotkih