SLOVNICA NA KVADRAT

Več ogledov

SLOVNICA NA KVADRAT

Slovenska slovnica za srednjo šolo

Gradivo je na voljo tudi z EAN kodo 9789612718985.

Slovnica na kvadrat je namenjena vsem, ki želijo dobiti zanesljiv pregled osnov slovenske slovnice, osnovni opis pa bistveno razširja in dopolnjuje s posameznimi zanimivostmi in z analizo najpogostejših mest, kjer učenci in dijaki delajo napake. Primerna je za rabo v srednji šoli, v povezavi s Kratkoslovnico pa bo lahko služila osnovnošolskim učiteljem slovenščine in tujih jezikov kot priročnik za boljši pouk. Prav tako je Slovnica na kvadrat ...

Dobavljivost: na zalogi

EAN: 9789612718039

16,90 EUR

Podrobnosti

Slovnica na kvadrat je namenjena vsem, ki želijo dobiti zanesljiv pregled osnov slovenske slovnice, osnovni opis pa bistveno razširja in dopolnjuje s posameznimi zanimivostmi in z analizo najpogostejših mest, kjer učenci in dijaki delajo napake. Primerna je za rabo v srednji šoli, v povezavi s Kratkoslovnico pa bo lahko služila osnovnošolskim učiteljem slovenščine in tujih jezikov kot priročnik za boljši pouk. Prav tako je Slovnica na kvadrat primerna za vse odrasle, ki se s posameznimi slovničnimi pojmi srečujejo pri učenju tujih jezikov in želijo obnoviti svoje poznavanje strukture slovenskega jezika in jezikoslovne terminologije.

Avtor dr. Kozma Ahačič je za domiselno ustvarjanje in uveljavljanje novih pristopov v slovenski slovnici prejel »jabolko navdiha«, ki ga podeljuje Urad predsednika Republike Slovenije.


Avtor: Kozma Ahačič
Urednica: Andreja Ponikvar
UDK: 811.163.6΄36(075.3)
Datum izdaje: 17.3.2016           

Višina (mm): 215
Širina (mm): 165
Debelina (mm): 17
Teža (g): 445
Število strani: 194
Vezava: broširana

AKCIJA

Ta stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Več o piškotkih