ČIST SIMPL - ŠPANŠČINA

Besedila, naloge in razlage za gimnazijce in srednješolce

Priročnik vsebuje besedila v španščini in številne naloge (z rešitvami), narejene po zgledu maturitetnih. V njem naslovnik najde tudi praktične nasvete, kako se spopasti z različnimi tipi nalog za bralno in slušno razumevanje, za slovnico in besedišče ter kako si čim bolje razviti zmožnost pisnega sporazumevanja. Priročnik omogoča, da naslovnik sistematično razvija zmožnost bralnega in slušnega razumevanja besedil v španščini, zmožnost pisanja vodenega spisa, daljšega ...

Dobavljivost: na zalogi

EAN: 9789612099176

14,85 EUR

Podrobnosti

Priročnik vsebuje besedila v španščini in številne naloge (z rešitvami), narejene po zgledu maturitetnih. V njem naslovnik najde tudi praktične nasvete, kako se spopasti z različnimi tipi nalog za bralno in slušno razumevanje, za slovnico in besedišče ter kako si čim bolje razviti zmožnost pisnega sporazumevanja.

Priročnik omogoča, da naslovnik sistematično razvija zmožnost bralnega in slušnega razumevanja besedil v španščini, zmožnost pisanja vodenega spisa, daljšega pisnega sestavka in sestavka na temo iz književnosti ter utrdi in poglobi svoje poznavanje in pravilno rabo španskega jezika.

Priročnik je opremljen tudi z avdio zgoščenko, na kateri so posneta besedila, ki jih berejo rojeni španski govorci.

Zaradi vsega naštetega je priročnik primeren tudi za pripravo na maturo iz španščine.

Primerno za:
- gimnazijce in srednješolce, ki se učijo španščino
- v pomoč tudi vsem tistim, ki bodo opravljali maturo iz španščine

AVTORJI: Marjana šifrar Kalan, Marija Uršula Geršak, Katarina Gospodarič, Veronika Vizjak, Natali Žlajpah

TEHNIČNI PODATKI: Format: 294 x 211 x 11 mm, barvni tisk, broširana vezava,228 strani ,Teža: 575 g. Datum izida: 7.4.2009.

UDK: 811.134.2(075.3)(076)

AKCIJA

Ta stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Več o piškotkih