SREDNJEŠOLSKI PLONK FIZIKA

Fizika. Pregledno, enostavno in poučno.

Je praktična zgibanka namenjena dijakom, ki se v srednji šoli srečajo s fiziko in bi radi imeli ob sebi sistematično razdelano preglednico fizikalnih formul, zakonov in razlag z grafičnimi ponazoritvami. Zgibanka omogoča enostavno spremljanje fizike pri pouku ter učinkovito pomoč pri učenju in pripravi na preverjanje znanja. Preglednost omogoča celovit pogled na fiziko v srednji šoli. Srednješolski PLONK Fizika je razdeljen na 5 poglavij, ki pokrivajo fiziko v srednji šoli: ...

Dobavljivost: na zalogi

EAN: 9789612095697

4,50 EUR

Podrobnosti

Je praktična zgibanka namenjena dijakom, ki se v srednji šoli srečajo s fiziko in bi radi imeli ob sebi sistematično razdelano preglednico fizikalnih formul, zakonov in razlag z grafičnimi ponazoritvami.

Zgibanka omogoča enostavno spremljanje fizike pri pouku ter učinkovito pomoč pri učenju in pripravi na preverjanje znanja. Preglednost omogoča celovit pogled na fiziko v srednji šoli.

Srednješolski PLONK Fizika je razdeljen na 5 poglavij, ki pokrivajo fiziko v srednji šoli: mehanika, nihanje in valovanje, elektromagnetizem, termodinamika ter moderna fizika. Dodani so tudi različni simboli in predpone, konstantne vrednosti ter fizikalne količine in enote.

TEHNIČNI PODATKI: Preglednico sestavlja 6 plastificiranih strani, zložljivih na format A4, ki se lahko pripne v fascikel.

ISBN: 961-209-569-8

AKCIJA

Ta stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Več o piškotkih