POTOVANJE DO SVOJEGA DOMA

Kaj vse se vprašamo, preden se odločimo za spremembo, obnovo, gradnjo ali nakup stanovanja ali hiše? Založba Rokus Klett je izdala prvi tak vodnik, ki nas pelje na potovanje in nam pomaga odkrivati, kakšen prostor potrebujemo in želimo. Usmerja in podpira nas v procesu spreminjanja notranjega prostora oziroma vodi skozi proces gradnje. Podaja dejstva in opominja, kaj vse se je dobro vprašati in premisliti. Tako je sodelovanje s strokovnjaki ...

Dobavljivost: na zalogi

EAN: 9789612713324

14,00 EUR

Podrobnosti

Kaj vse se vprašamo, preden se odločimo za spremembo, obnovo, gradnjo ali nakup stanovanja ali hiše? Založba Rokus Klett je izdala prvi tak vodnik, ki nas pelje na potovanje in nam pomaga odkrivati, kakšen prostor potrebujemo in želimo. Usmerja in podpira nas v procesu spreminjanja notranjega prostora oziroma vodi skozi proces gradnje. Podaja dejstva in opominja, kaj vse se je dobro vprašati in premisliti. Tako je sodelovanje s strokovnjaki uspešnejše, v procesu gradnje pa se izognemo morebitnim spremembam in dvomom, povezanim z visokimi stroški.


S knjigo prepoznavamo svoje navade in okus, značilnosti prostora in vzdušij. Z njeno pomočjo v prostor vtakemo sebe, da postane tak, kot ga potrebujemo. Kar smo ustvarili, na nas vpliva spodbudno.


AVTORICI: Irena Kirn in Špela Kuhar
UDK: 316.728:72.05
DATUM IZIDA: 6.11.2013
TEHNIČNI PODATKI: 162 x 219 x 11 mm; 334g; 128 strani

AKCIJA

Ta stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Več o piškotkih