THINK 1

Več ogledov

THINK 1

Učbenik za angleščino v 6. razredu osnovne šole

Učna serija THINK sistematično gradi jezikovne spretnosti in kompetence, obenem pa namenja veliko pozornost povezovanju čustev in miselnih procesov, krepitvi samospoštovanja in razvijanju splošnih človeških vrednot. Učbenik vsebuje uvodno enoto Welcome in deset osemstranskih učnih enot. Vsaka enota je zaključena celota in predstavlja temo, ki je blizu čustvenemu svetu najstnikov. Poleg aktivnosti za sistematičen razvoj znanja slovnice in ...

Dobavljivost: na zalogi

EAN: 9789612719494

17,80 EUR

Podrobnosti

Učna serija THINK sistematično gradi jezikovne spretnosti in kompetence, obenem pa namenja veliko pozornost povezovanju čustev in miselnih procesov, krepitvi samospoštovanja in razvijanju splošnih človeških vrednot.

Učbenik vsebuje uvodno enoto Welcome in deset osemstranskih učnih enot. Vsaka enota je zaključena celota in predstavlja temo, ki je blizu čustvenemu svetu najstnikov. Poleg aktivnosti za sistematičen razvoj znanja slovnice in besedišča vsebuje dve besedili z nalogami za razvijanje bralnega razumevanja ter sklop za razvijanje slušnega razumevanja. Lihe enote se končajo s fotozgodbo in stranjo, namenjeno razvijanju govornih spretnosti, sode enote pa vsebujejo rubriko Culture, na katero so vezane naloge za sistematičen razvoj pisnih spretnosti. Jezikovne aktivnosti se prepletajo z rubrikami Think Values, Train to Think in Think Self-esteem. Po vsaki drugi enoti sledita dve strani Test Yourself, namenjeni ponovitvi in preverjanju znanja.

Odlike serije THINK
• skrbno izbrana besedila za izziv, navdih in spodbujanje razmišljanja
• sistematičen razvoj kritičnega mišljenja, človeških vrednot in samopodobe
• privlačna besedila in dejavnosti za spodbujanje in razvoj medkulturne zavesti in kompetenc
• vodene aktivnosti za postopen razvoj pisnih spretnosti, tekočega govora in govornega sporočanja
• sistematično širjenje besedišča
• elektronsko gradivo z dodanimi avdio- in videoposnetki ter interaktivnimi nalogami


 

AVTORJI: Herbert Puchta, Jeff Stranks & Peter Lewis-Jones
UREDNICA: Petra Bizjak Rogina
UDK: 811.111(075.2)
DATUM IZIDA: 30. julij 2019


TEHNIČNI PODATKI: 
dim: 209 x 297 x 6mm;
teža: 377 g; 
obseg: 120 strani

AKCIJA

Ta stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Več o piškotkih