FIZIKA 9 iROKUS+

Interakitvni učni komplet nove generacije za fiziko v 9. razredu

Gradivo je na voljo tudi z EAN kodo 9789612716639.

INTERAKTIVNI UČBENIK NOVE GENERACIJE na www.iRokusPlus.si Interaktivni učbenik omogoča vsestransko spoznavanje vsebin po učnem načrtu za fiziko v 9. razredu osnovne šole (delo in energija, pospešeno gibanje, toplota, elektrika, magnetizem in druge vsebine). Sestavlja ga 48 pregledno oblikovanih interaktivnih vsebinskih strani, ki so obogatene z vrhunskimi izobraževalnimi filmi v slovenskem jeziku, nazornimi animacijami, interaktivnimi nalogami, zanimivostmi, dejavnostmi in ...

Dobavljivost: na zalogi

EAN: 3831075927384

14,90 EUR

Podrobnosti

INTERAKTIVNI UČBENIK NOVE GENERACIJE na www.iRokusPlus.si

Interaktivni učbenik omogoča vsestransko spoznavanje vsebin po učnem načrtu za fiziko v 9. razredu osnovne šole (delo in energija, pospešeno gibanje, toplota, elektrika, magnetizem in druge vsebine). Sestavlja ga 48 pregledno oblikovanih interaktivnih vsebinskih strani, ki so obogatene z vrhunskimi izobraževalnimi filmi v slovenskem jeziku, nazornimi animacijami, interaktivnimi nalogami, zanimivostmi, dejavnostmi in drugimi multimedijskimi dodatki. Interaktivni in multimedijski elementi, ki premišljeno dopolnjujejo besedilo, ustvarjajo novo učno dinamiko in spodbudno okolje za raziskovalno učenje po meri 21. stoletja. Elementi so zasnovani tako, da povečujejo motivacijo, prispevajo h globljemu razumevanju vsebine in omogočajo utrjevanje oziroma preverjanje znanja z reševanjem interaktivnih nalog. Z interaktivnim učbenikom iRokus+ dobi učenje fizike v 9. razredu nove razsežnosti.

Interaktivni učbenik vsebuje:

  • vsebine po učnem načrtu za fiziko v 9. razredu
  • 26 kratkih izobraževalnih filmov v slovenščini
  • 20 animacij, ki pojasnjujejo ali dopolnjujejo vsebine
  • 177 raznolikih interaktivnih nalog
  • 33 praktičnih dejavnosti z navodili za izvajanje
  • 5 interaktivnih iger
  • 183 fotografij vrhunskih fotografov z vsega sveta
  • številna uporabna orodja

ZVEZEK ZA AKTIVNO UČENJE
Priloženi tiskani zvezek za aktivno učenje je namenjen redni uporabi ob interaktivnem učbeniku. Ponuja pester nabor nalog, ki olajšajo usvajanje znanja, prinaša primere dejavnosti in poskusov z opisi, povzetke glavnih dejstev, sezname ključnih pojmov, kratke preizkuse znanja in prostor za zabeležke. Z izpolnjevanjem zvezka sestavlja učenec strnjen povzetek ključnih vsebin fizike v 9. razredu.


 

AVTORJI: Timotej Maroševič, Danica Mati Djuraki, Riko Jerman, Mihael Gojkošek, Tjaša Černoša, Mateja Slevec
TEHNIČNI PODATKI: 213 x 297 x 43 mm; teža: 670 g;
UDK: 53(075.2)(076)
DATUM IZIDA: 15.7.2015

AKCIJA

Ta stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Več o piškotkih