OD GLASOV DO KNJIŽNIH SVETOV 7

Več ogledov

OD GLASOV DO KNJIŽNIH SVETOV 7

samostojni delovni zvezek za slovenščino v 7. razredu osnovne šole

Učbenik, delovni zvezek in berilo – vse v isti knjigi? Ki niti ni preobsežna? Prav takšno je to gradivo – samostojni delovni zvezek Od glasov do knjižnih svetov. Gradivo učenca vodi od spoznavanja glasov in črk preko odkrivanja pomenskih razmerij in besednih vrst, stavkov in povedi do opazovanja in tvorbe besedil. Njegov del, namenjen literarnim temam, prinaša nabor obveznih besedil in niz skrbno odbranih izbirnih. Vanj so vključena predvsem tista umetnostna ...

Dobavljivost: na zalogi

EAN: 9789612717841

17,35 EUR

Podrobnosti

Učbenik, delovni zvezek in berilo – vse v isti knjigi? Ki niti ni preobsežna? Prav takšno je to gradivo – samostojni delovni zvezek Od glasov do knjižnih svetov. Gradivo učenca vodi od spoznavanja glasov in črk preko odkrivanja pomenskih razmerij in besednih vrst, stavkov in povedi do opazovanja in tvorbe besedil. Njegov del, namenjen literarnim temam, prinaša nabor obveznih besedil in niz skrbno odbranih izbirnih. Vanj so vključena predvsem tista umetnostna besedila, za katera izkušnje iz razreda kažejo, da jih učenci dobro sprejemajo.


Knjižna molja, prikupna risana junaka, spremljata učenca skozi vse gradivo: skozi svoje pomenke, pomisleke in opažanja postaneta njegova nepogrešljiva spremljevalca, saj mu pomagata premagovati jezikovne, pravopisne in še kakšne ovire. Učenje jezika in književnosti je z njima pestrejše in učinkovitejše.

 

AVTOR: Petra Kodre
UDK: 811.163.6(075.2)(076); 821.09(075.2)(076)
DATUM IZIDA: 15. marec 2018


TEHNIČNI PODATKI: 
dim: 220 x 298 x 12 mm;
teža: 575 g; 
obseg: 192 strani

AKCIJA

Ta stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Več o piškotkih