MESSAGES 1

učbenik za angleščino v 6. razredu (tiskano na FSC papirju)

Diana Goodey, Noel Goodey

MESSAGES 1
Učbenik za angleščino v 6. razredu devetletke Učbenik Messages 1 je vizualno izredno privlačen ter sistematično in pregledno zasnovan. Učenci (in učitelji) so vsak trenutek seznanjeni s tem, kaj se učijo in kako bodo naučeno lahko uporabili v praksi.

Slovenska izdaja učbenika Messages 1 je razdeljena na pet modulov, od katerih ima vsak po dve lekciji, vsako lekcijo pa sestavljajo trije koraki (Step 1, Step 2 in ...

Dobavljivost: na zalogi

EAN: 9789612713911

16,50 EUR

Podrobnosti

Diana Goodey, Noel Goodey

MESSAGES 1
Učbenik za angleščino v 6. razredu devetletke

Učbenik Messages 1 je vizualno izredno privlačen ter sistematično in pregledno zasnovan. Učenci (in učitelji) so vsak trenutek seznanjeni s tem, kaj se učijo in kako bodo naučeno lahko uporabili v praksi.

Slovenska izdaja učbenika Messages 1 je razdeljena na pet modulov, od katerih ima vsak po dve lekciji, vsako lekcijo pa sestavljajo trije koraki (Step 1, Step 2 in Step 3).

V uvodu k modulom je nanizan seznam slovničnih struktur in besednih sklopov ter seznam spretnosti in znanj, ki učencem pokažejo, kaj bodo po končanem modulu znali povedati ali napisati v angleščini. Vse skupaj pa je še enkrat navedeno v vsakem koraku, ki se zaključi z razdelkom Use what you know, kjer lahko učenci naučeno tudi aktivno uporabijo.

Vsaka lekcija je obogatena z dodatnimi avtentičnimi besedili za razvijanje bralnega razumevanja: Life and culture učence spoznava z navadami in kulturo angleško govorečega sveta, izvirna zgodba The Silent Powers pa jih spodbuja, da berejo za lastni užitek.

Poleg dodatnih vaj za ponavljanje in utrjevanje slovnice in besedišča v razdelku Module Review se ob koncu vsakega modula nahaja tudi razdelek Coursework, kjer učenci na podlagi primera sami oblikujejo izdelke o sebi, ki jih lahko zbirajo v jezikovni mapi (language portfolio).

ISBN: 961-209-493-4.

AKCIJA

Ta stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Več o piškotkih