MESSAGES 1 - NEW EDITION

učbenik za angleščino v 6. razredu devetletke

Gradivo je na voljo tudi z EAN kodo 3831075927261.

Messages New edition je vsebinsko in oblikovno izpopolnjena izdaja najbolj priljubljene serije za angleščino v Sloveniji. V njej učenci spoznavajo angleški jezik, obenem pa tudi kulturo, običaje in način življenja v različnih kulturnih okoljih, s poudarkom na angleško govorečih. Aktualne in vsakdanje situacije olajšajo spoznavanje besedišča in slovnice, ki je predstavljena sistematično ter podprta s številnimi primeri in razširjenim naborom vaj. Z daljšimi besedili, dodatnim ...

Dobavljivost: na zalogi

EAN: 9789612713638

16,50 EUR

Podrobnosti

Messages New edition je vsebinsko in oblikovno izpopolnjena izdaja najbolj priljubljene serije za angleščino v Sloveniji. V njej učenci spoznavajo angleški jezik, obenem pa tudi kulturo, običaje in način življenja v različnih kulturnih okoljih, s poudarkom na angleško govorečih. Aktualne in vsakdanje situacije olajšajo spoznavanje besedišča in slovnice, ki je predstavljena sistematično ter podprta s številnimi primeri in razširjenim naborom vaj. Z daljšimi besedili, dodatnim zahtevnejšim besediščem in nalogami Messages New edition poskrbi tudi za učence z več predznanja.

V Messages New edition lahko učenci sproti utrjujejo in ocenjujejo svoje znanje z nalogami Extra exercises, ki vključujejo tudi zahtevnejše naloge Extention exercises. Učbenik prinaša tudi naloge Correcting mistakes s primeri najpogostejših napak slovenskih učencev, strani Curriculum studies za medpredmetno povezovanje s poudarkom na temah 6. razreda ter razburljivo in pri učencih izredno priljubljeno zgodbo The Silent Powers v vsaki enoti.

Komplet Messages 1 New edition sestavljajo:

  • učbenik
  • komplet avdio CD-jev k učbeniku
  • delovni zvezek z avdio CD-jem
  • priročnik za učitelje na spletu
  • elektronski učbenik na www.iRokus.si
  • elektronski delovni zvezek na www.iRokus.si

Ob kompletu je mogoče uporabljati tudi video DVD, spletne strani Infoquest in drugo gradivo, zasnovano ob prejšnji izdaji.


AVTORJI: Diana Goodey, Noel Goodey
UDK: 811.111(075.2)
DATUM IZIDA: 23.7.2014
TEHNIČNI PODATKI:
219 x 297 x 8 mm; 465g; 144 strani

AKCIJA

Ta stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Več o piškotkih