MESSAGES 2

Več ogledov

MESSAGES 2

učbenik za angleščino v 7. razredu

Diana Goodey, Noel Goodey
MESSAGES 2
Učbeniški komplet Messages 2 je drugi v seriji Messages, ki jo v sodelovanju z britansko založbo Cambridge University Press pripravljamo v Založbi Rokus. Učbeniški komplet je prirejen in usklajen s slovenskim učnim načrtom za uporabo pri pouku angleščine v 7. razredu Oš. učbenik z desetimi moduli, ki so razdeljeni na dve enoti, te pa na tri korake, je sistematično in pregledno zasnovan. Na začetku vsakega modula in koraka se ...

Dobavljivost: na zalogi

EAN: 9789612095598

16,50 EUR

Podrobnosti

Diana Goodey, Noel Goodey
MESSAGES 2

Učbeniški komplet Messages 2 je drugi v seriji Messages, ki jo v sodelovanju z britansko založbo Cambridge University Press pripravljamo v Založbi Rokus. Učbeniški komplet je prirejen in usklajen s slovenskim učnim načrtom za uporabo pri pouku angleščine v 7. razredu Oš.

učbenik z desetimi moduli, ki so razdeljeni na dve enoti, te pa na tri korake, je sistematično in pregledno zasnovan. Na začetku vsakega modula in koraka se učenci seznanijo s strukturami in besediščem, ki jih v tistem modulu oz. koraku spoznajo, navedeno pa je tudi, kaj bodo s pridobljenim znanjem lahko povedali ali napisali. Učbenik vsebuje aktualne vsebine in situacije iz vsakdanjega življenja, ki so učencem blizu in se v njih lahko prepoznajo. Komunikativni pristop omogoča sistematično in postopno razvijanje govornih sposobnosti, raznolike vaje za urjenje vseh štirih jezikovnih spretnosti pa naredijo učenje zanimivo in privlačno.

Tako kot prvi učbenik iz serije, tudi Messages 2 vsebuje bogat izbor avtentičnih besedil v razdelku Life and Culture, s pomočjo katerih učenci spoznavajo kulturo in običaje angleško govorečega sveta, svoje bralne sposobnosti pa razvijajo tudi s pomočjo dveh avtentičnih zgodb (Wild flowers in Swim!), napisanih posebej za njihov nivo znanja.

Poleg dodatnih vaj za ponavljanje in utrjevanje slovnice in besedišča v razdelku Module Review se ob koncu vsakega modula nahaja tudi razdelek Coursework, kjer učenci na podlagi primera sami oblikujejo izdelke o svoji državi in tako bogatijo svoj jezikovni listovnik.

Da bodo ure angleščine še bolj zanimive in privlačne, pa so na voljo tudi spletne strani Infoquest, s pomočjo katerih učenci razvijajo tudi spretnosti iskanja informacij na svetovnem spletu.

Učbeniški komplet sestavljajo:
-> učbenik
-> delovni zvezek z avdio CD-jem
-> priročnik za učitelja
-> 2 avdio CD-ja
-> dodatna gradiva za učitelja
-> spletna podpora www.cambridge.org/elt/messages

Messages 2 učbenik potrjen s strani Strokovnega sveta RS za splošno izobraževanje 15.12. 2005 kot učbenik!

Tehnični podatki: format 21,8 x 27,5 cm, broširano - šivana vezava, barvni tisk, 127 strani.
Teža: 385 g.
ISBN: 961-209-59-0.

AKCIJA

Ta stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Več o piškotkih