MESSAGES 2 NEW EDITION

delovni zvezek za angleščino z avdio zgoščenko v 7. razredu

Messages New edition je vsebinsko in oblikovno izpopolnjena izdaja najbolj priljubljene serije za angleščino v Sloveniji. V njej učenci spoznavajo angleški jezik, obenem pa tudi kulturo, običaje in način življenja v različnih kulturnih okoljih, s poudarkom na angleško govorečih. Aktualne in vsakdanje situacije olajšajo spoznavanje besedišča in slovnice, ki je predstavljena sistematično ter podprta s številnimi primeri in razširjenim naborom vaj. Z daljšimi besedili, dodatnim ...

Dobavljivost: na zalogi

EAN: 9789612716714

14,90 EUR

Podrobnosti

Messages New edition je vsebinsko in oblikovno izpopolnjena izdaja najbolj priljubljene serije za angleščino v Sloveniji. V njej učenci spoznavajo angleški jezik, obenem pa tudi kulturo, običaje in način življenja v različnih kulturnih okoljih, s poudarkom na angleško govorečih. Aktualne in vsakdanje situacije olajšajo spoznavanje besedišča in slovnice, ki je predstavljena sistematično ter podprta s številnimi primeri in razširjenim naborom vaj. Z daljšimi besedili, dodatnim zahtevnejšim besediščem in nalogami Messages New edition poskrbi tudi za učence z več predznanja. Poleg nalog za utrjevanje znanja in razvijanje vseh štirih jezikovnih spretnosti vsebuje delovni zvezek Messages 2 New edition tudi dodatne naloge za preverjanje bralnega razumevanja, ki se navezujejo na besedila Extra Reading ter zgodbi Wild Flowers in Swim! iz učbenika. Dodane so tudi naloge na dveh ravneh zahtevnosti, in sicer Revision exercises na osnovni in Extension exercises na višji ravni. Delovni zvezek se zaključi z razdelkom Grammar notes, v katerem so sistematično razložena slovnična pravila s praktičnimi primeri rabe, in seznamom Spelling notes.

Komplet Messages 2 New edition sestavljajo:

  • učbenik
  • komplet avdio CD-jev k učbeniku
  • delovni zvezek z avdio CD-jem
  • priročnik za učitelje na spletu
  • elektronski učbenik na www.iRokus.si
  • elektronski delovni zvezek na www.iRokus.si

Ob kompletu je mogoče uporabljati tudi video DVD, spletne strani Infoquest in drugo gradivo, zasnovano ob prejšnji izdaji.


AVTORJI:
Noel Goodey, Diana Goodey, David Bolton

TEHNIČNI PODATKI:
dimenzije (šxVxD): 220 x 296 x 6 mm;
teža: 315 g;
število strani: 96
vezava: šivano in broširano

AKCIJA

Ta stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Več o piškotkih