VREČKA

Več ogledov

VREČKA

Zbirka PRAVLJICE S TRAVNIKA

  Vrečka je pravljica, ob kateri se učimo pravega odnosa do narave in lastnine. V njej metulj Maj na travniku najde odpadek – vrečko. Ker so red, urejenost, čistoča, skrbno ravnanje z lastnino in odgovorno ravnanje z odpadki za Maja pomembni, je najdba zanj nekaj nesprejemljivega. Vrečko zato pobere, da jo bo lahko ponovno uporabil. Pravljici so na koncu dodana vprašanja za pogovor staršev z otroki in dejavnost: zabavno pospravljanje. Pospravljanje s ...

Dobavljivost: na zalogi

EAN: 9789612719715

5,70 EUR

Podrobnosti

 

Vrečka je pravljica, ob kateri se učimo pravega odnosa do narave in lastnine. V njej metulj Maj na travniku najde odpadek – vrečko. Ker so red, urejenost, čistoča, skrbno ravnanje z lastnino in odgovorno ravnanje z odpadki za Maja pomembni, je najdba zanj nekaj nesprejemljivega. Vrečko zato pobere, da jo bo lahko ponovno uporabil.

Pravljici so na koncu dodana vprašanja za pogovor staršev z otroki in dejavnost: zabavno pospravljanje. Pospravljanje s pravo motivacijo postane prijetna rutina in dobra navada. Starši to pri otrocih dosežemo z vztrajnostjo in doslednostjo ter z vključevanjem otroka v domača opravila.

Zbirka Pravljice s travnika združuje pet kratkih pravljic za razvijanje pozitivnih medsebojnih odnosov s predlogi za starše na področjih učenja za življenje, prepoznavanja in izražanja čustev, prijateljstva, odnosa do lastnine in sobivanja v skupnosti. 

AKCIJA

Ta stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Več o piškotkih