Še 0.0 do brezplačne dostave

Prva stran - Vse izdaje - Osnovna šola
-0%

Mlinček 1

9789612416508 9789612416508 416508 9789612416508
Bar koda: 9789612416508
Mlinček 1
InStock
Na zalogi ( > 50 )
13,20 €
-0%
13,20 €

Opozorilo

Največja dovoljena količina za ta izdelek je 1000.

medpredmetni delovni učbenik za 1. razred, 2. del

PODROBNEJŠI OPIS

V delovnem učbeniku se prepletajo tri predmetna področja: slovenščina, matematika in spoznavanje okolja. Večpredmetni učbenik prinaša veliko prednosti tako za učitelje kot učence, saj med drugim omogoča enostavnejše načrtovanje pouka in upošteva celostno dojemanje sveta, ki je značilno za to starostno obdobje.
Drugi del Mlinčka se začne s temo Zima, ki prinaša tudi sproščene in igrive vsebine, povezane s predprazničnim časom. V tem delu učenci spoznajo praznike in letne čase ter, kako ob prazniku sporočimo naslovniku najboljše želje, kako se zahvalimo za darilo, spoznajo tudi različne oblike družinske skupnosti. Razvijajo časovno orientacijo in utrjujejo pojme prej, potem, včeraj, danes, jutri, poimenujejo dneve v tednu, spoznajo, kakšno je bilo življenje nekoč.
Usvojijo števila do 10 (vključno z nič) ter dve osnovni računski operaciji: seštevanje in odštevanje. Spoznajo like.
Prek zabavnih pesmic, kakovostnih ilustracij in raznovrstnih nalog začnejo spoznavati črke in njihov zapis. Pri tem razvijajo predbralne in predopismenjevalne zmožnosti. Poslušajo neumetnostna besedila, kot je opis igrače, jih razčlenjujejo in tudi sami tvorijo, pripravijo se na govorni nastop.
Skrbno izbrana umetnostna besedila z likovno kakovostnimi ilustracijami učencem omogočajo poglabljanje in doživljanje vsebin pri posameznih temah, spoznavanje in opazovanje razlik med svetom, v katerem živijo, in domišljijskim svetom v književnem besedilu ter estetski užitek ob doživljanju umetnosti.

  • avtorji: Dušan Krnel, Tatjana Hodnik Čadež, Tatjana Kokalj
  • naslovnica: Davor Grgičevič
  • strani: 112
  • vezava: mehka

SPECIFIKACIJE

Založba Modrijan izobraževanje
Predmet Matematika, Slovenščina, Spoznavanje okolja
Tip gradiva Delovni zvezki
Tip izdaje Tiskano
Razred 1. razred

Velikost pisave

Reset Zoom
Ali uporabite funkcijo brskalnika:
Ctrl + + / Ctrl + - / Ctrl + 0