Še 0.0 do brezplačne dostave

Prva stran - Vse izdaje - Splošne izdaje

Trening komunikacije in javnega nastopanja s Sašo Einsiedler

9789612712655 9789612712655 712655 9789612712655
Bar koda: 9789612712655
Trening komunikacije in javnega nastopanja s Sašo Einsiedler
Izdelka trenutno ni na zalogi.
OutOfStock
44,70 €
-15%
37,99 €
priročnik z video DVD-jem in 3 avdio CD-ji

PODROBNEJŠI OPIS

Življenje je oder. Ljudje nas ves čas opazujejo in ocenjujejo. Tako vsak dan javno nastopamo - na sestanku v službi, na roditeljskem sestanku, na uradu, na razgovoru in v nešteto drugih vsakdanjih situacijah. Pa nam vedno uspe povedati, kar želimo, in prepričati druge?

S sodobnim pristopom, novimi tehnikami, vajami in nasveti Saša Einsiedler nauči svoje tečajnike veščin komunikacije in javnega nastopanja kar iz njihovih foteljev. Ta tečaj za samostojno učenje jih bo vodil k samozavestnemu nastopu, spremembi razumevanja samega sebe in k pogledu prek osebnih meja. Dnevno bo rasla njihova samozavest in bodo komunicirali lahkotneje in učinkoviteje.

V kompletu so:

  • priročnik z natančnimi navodili, razlagami in vajami ter testi za spremljanje osebnega napredka (104 strani);
  • DVD z nizom kratkih oddaj o komunikaciji in javnem nastopanju (skupaj 1 ura in 25 minut). V njih Saša Einsiedler pokaže vaje, razloži pogoste napake in pove, kako jih odpraviti, ter opozori na značilnosti dobrega komuniciranjaastopanja;
  • 2 x avdio CD s strokovno pripravljenimi nizi posnetkov BWE (brainwave entrainment), ki na naraven način uglasijo in uravnotežijo možgane poslušalca. Ob poslušanju se lahko popolnoma sprosti, dobi motivacijo in se znebi strahu pred nastopanjem. Metoda je preizkušena, varna in učinkovita;
  • dodatni avdio CD z vodeno meditacijo s Sašo Einsiedler, podprto s posnetki BWE. Meditacija bo pomagala tečajnikom v sproščenem stanju utrditi vsebine, da jih bodo učinkoviteje uporabljali v praksi.

Avtorji:

  • Saša Einsiedler je voditeljica televizijskih oddaj, ki že leta vodi šolo javnega nastopanja za posameznike vseh starosti, pa tudi za šole in podjetja. V tej izdaji predstavlja svoje izkušnje in nasvete, ki jih uporablja med nastopanjem v medijih in v zasebnem življenju.
  • Zbirko Iz mojega fotelja in to izdajo je zasnovala Sabina Šilc, psihoterapevtka z dolgoletnim stažem ter priznana strokovnjakinja za nove metode učenja in urejanje možganskih valov z zvokom (BWE - brainwave entrainment) v terapiji in vsakdanjem življenju.
  • Pri pripravi posnetkov BWE je sodeloval Cameron Day iz ZDA, strokovnjak za urejanje možganskih valov z zvokom.

Zbirka: Iz mojega fotelja
Avtorji: Saša Einsiedler, Sabina Šilc, Cameron Day
UDK 808.5(035)
Datum izdaje 6. 8. 2012
Tehnični podatki: 104 strani; 1x video DVD, 3x avdio CD;

SPECIFIKACIJE

Založba Založba Rokus Klett
Tip izdaje Tiskano + digitalno
Ciljna skupina Odrasli

Velikost pisave

Reset Zoom
Ali uporabite funkcijo brskalnika:
Ctrl + + / Ctrl + - / Ctrl + 0