Še 0.0 do brezplačne dostave

Prva stran - Vse izdaje - Srednja šola
-0%

Potovanje v svet snovi

9789617181111 9789617181111 181111 9789617181111
Bar koda: 9789617181111
Potovanje v svet snovi
InStock
Na zalogi ( > 50 )
20,90 €
-0%
20,90 €

Opozorilo

Največja dovoljena količina za ta izdelek je 1000.

učbenik za kemijo za srednje strokovno in poklicno-tehniško izobraževanje

PODROBNEJŠI OPIS

Nova učna serija Kemija: Potovanje v svet snovi je plod bogatih izkušenj številnih avtorjev, tako iz akademskih krogov kot tudi učiteljev praktikov, in upošteva najnovejše didaktične smernice in novosti v stroki. Gradivo je osredotočeno na dejanske potrebe, zmožnosti in zanimanja dijakov in dijakinj v programu srednjega strokovnega in poklicnega izobraževanja.

Učni komplet Kemija: Potovanje v svet snovi bo vključeval:

  • tiskani učbenik
  • interaktivno gradivo za profesorje, podprto z multimedijskimi dodatki (dodatne vsebine, filmi, animacije, interaktivne naloge, galerije…),
  • dijakom prilagojeno multimedijsko različico gradiva,
  • dostop do izbranih videoposnetki z QR-kodami

 

Preglednost in sistematičnost učne vsebine z nazornimi fotografijami, ilustracijami, grafi in shemami bosta dijakom omogočali dobro razumevanje učne snovi. Razumljiv jezik in besedišče dijakom omogočata razumevanja prebranega. Določena vsebina je jedrnato in pregledno zapisana v obliki preglednic. Ključni pojmi so v besedilu posebej naglašeni s krepko pisavo. V posebni rubriki Nove tehnologije in kemija opozarjamo na nove tehnologije ter njihovo povezanostjo s kemijo. V rubriki Kemija in okolje izpostavljamo vpliv kemije na okolje, v rubriki Kemija in zdravje pa njen vpliv na zdravje ljudi. V rubriki Ali veš? So nanizane aktualne zanimivosti iz vsakdanjega življenja.

V ponovitvi pa jim bodo na voljo raznolike naloge za preverjanje in utrjevanje znanja. V Povzetku so napisana najpomembnejša spoznanja posameznega dela učne snovi.

SPECIFIKACIJE

Razred 1.–5. letnik
Založba Modrijan izobraževanje
Predmet Kemija
Tip gradiva Učbeniki
Tip izdaje Tiskano

Velikost pisave

Reset Zoom
Ali uporabite funkcijo brskalnika:
Ctrl + + / Ctrl + - / Ctrl + 0