Še 0.0 do brezplačne dostave

Prva stran - Vse izdaje - Srednja šola
-0%

Biologija za gimnazije

9789617070309 9789617070309 70309 9789617070309
Bar koda: 9789617070309
Biologija za gimnazije
InStock
Na zalogi ( > 50 )
25,00 €
-0%
25,00 €

Opozorilo

Največja dovoljena količina za ta izdelek je 1000.

delovni zvezek za biologijo v gimnazijah

PODROBNEJŠI OPIS

Biologija za gimnazije je druga, prenovljena izdaja delovnega zvezka, ki je prvič izšel leta 2008 in je bil do danes kar sedemkrat ponatisnjen. Njegov koncept je ostal nespremenjen, pri prenovi pa smo si pomagali z mnenji in predlogi gimnazijskih učiteljev biologije, ki delovni zvezek uporabljajo že več let. Tako so v novo izdajo vključene vsebine iz genetike, evolucije, evolucije človeka, primerjalne anatomije in ekologije, teme pa so združene v sklope glede na razporeditev učnih ciljev v učnem načrtu.

Izbrane teme lahko učitelji uporabijo kot začetno motivacijo pri obdelavi učnih sklopov ali za preverjanje in utrjevanje znanja dijakov, potem ko je posamezna učna snov predelana po ustreznem učbeniku. Vsako temo je mogoče obdelati v 15 minutah na začetku ali na koncu šolske ure, lahko pa ob njej povsem na novo postavimo celo šolsko uro. Raznolike dejavnosti omogočajo tako individualno kakor skupinsko delo. Notranji rob listov je perforiran, zato lahko dijaki liste preprosto odtrgajo in oddajajo v pregled tudi posamezne teme. Maturantje lahko z reševanjem zahtevnejših tem dodatno obogatijo svoje znanje.

V delovnem zvezku so zbrane koristne, zanimive in preverjene aktualne informacije. Dijake bodo motivirali tudi besedila v ravno pravšnjem obsegu in kakovostne vizualne predstavitve. Naloge so primerne tudi za reševanje doma po navodilih učitelja (ali pa iz lastne radovednosti) in omogočajo dijakom, da učni snovi uspešno sledijo tudi po nekajdnevni odsotnosti od pouka.


 • AVTORJI: Tracey Greenwood, Lisa Brainbridge-Smith, Richard Allan, Kent Pryor
 • PREVAJALCI: Bernarda Devetak, Helena Hladnik-Črne, Tina Kogej, Metka Kralj, Samo Kreft, Tatjana Kresnik, Gregor Pobežin, Tom Turk, Lilijana Bizjak Mali, Marina Dermastia, Katja Kalan, Matija Križnar, Mateja Logar, Matjaž Ravnikar, Davorin Tome, Peter Veranič
 • UREDNICA: Katarina Košir
 • UDK: 57(075.3)(076.1)
 • LETO IZDAJE: 2019
 • ŠT. STRANI: 272
 • Biozone International
 • VEZAVA: mehka
 • SPECIFIKACIJE

  Založba Modrijan izobraževanje
  Predmet Biologija
  Tip gradiva Delovni zvezki
  Tip izdaje Tiskano
  Razred 1.–5. letnik

  Velikost pisave

  Reset Zoom
  Ali uporabite funkcijo brskalnika:
  Ctrl + + / Ctrl + - / Ctrl + 0