Še 0.0 do brezplačne dostave

Prva stran - Vse izdaje - Tuji jeziki
-0%

Wir 1 – slovenska izdaja

3831075924529 3831075924529 924529 3831075924529
Bar koda: 3831075924529
Wir 1 – slovenska izdaja
InStock
Na zalogi ( > 50 )
19,70 €
-0%
19,70 €

Opozorilo

Največja dovoljena količina za ta izdelek je 1000.

učbenik za nemščino kot izbirni predmet v 7. razredu

PODROBNEJŠI OPIS

Nemščina za začetno učenje
Učbenik za nemščino kot izbirni predmet v 7. razredu devetletnega osnovnošolskega izobraževanja

V Založbi Rokus smo učbeniški komplet Wir, ki je v izšel pri založbi Klett, v sodelovanju s slovenskimi strokovnjaki in praktiki temeljito predelali in uskladili z učnim načrtom. Opremili smo ga z dvojezičnimi navodili, razlago slovnice v slovenščini in nemško-slovenskim slovarjem.

Wir 1 je igriv, komunikativno naravnan in motivirajoč učbeniški komplet, ki vsebuje intervjuje, kratke dialoge, različne igre (kot so Domino, Spomin), vaje za pisanje in izgovorjavo nemških besed ter pesmi na temo iz lekcij.

Učbenik Wir 1 ima jasno tematsko zasnovo s postopnim naraščanjem težavnosti vsebin. Zajema različne teme iz vsakdanjega življenja (spoznavanje ljudi, pozdrav, predstavitev in postrežba gostov, predstavitev družine in sosedov, opis sobe, stanovanja in domačih živali, naštevanje šolskih potrebščin, imen držav in jezikov, primer televizijskega programa ipd.), ki omogočajo veliko zabave in živo komunikacijo pri pouku nemščine.
Skozi različne vaje učenci nenehno razvijajo vse štiri jezikovne spretnosti - poslušanje, govor, branje in pisanje. Nemško slovnico spoznavajo na deduktiven način, tako da sami tvorijo slovnična pravila na podlagi obravnavanih besedil.

Učbenik Wir 1 poskrbi tudi za sprotno preverjanje znanja z vajami za utrjevanje učenčevih spretnosti (Vadimo ...), ki so umeščene na konec vsakega modula (učbenik ima 3 module, ki združujejo 10 lekcij). Temu sledi še kratek test za samostojno preverjanje znanja (Preveri svoje znanje nemščine). Teste lahko učenci tudi kopirajo in tako oblikujejo svojo jezikovno mapo (portfolio).

Dopolnilo k učbeniku Wir 1 je delovni zvezek, ki vsebuje dodatne vaje iz slovnice in vaje za utrjevanje besednega zaklada.

Potrjen kot učbenik.

Recenzentki: Andreja Zver, Brigita Lovenjak.
Slovar: Brigita Lovenjak.
Prevod navodil: Urška Rajgel.

ISBN:961-209-423-3

SPECIFIKACIJE

Založba Klett, Založba Rokus Klett
Predmet Nemščina
Tip gradiva Učbeniki
Tip izdaje Tiskano
Razred 7. razred
Ciljna skupina Najstniki

Velikost pisave

Reset Zoom
Ali uporabite funkcijo brskalnika:
Ctrl + + / Ctrl + - / Ctrl + 0