Še 0.0 do brezplačne dostave

Prva stran - Vse izdaje - Tuji jeziki - Za mladostnike
-0%

Nos vemos hoy 1

9788418625190 625190 9788418625190
Bar koda: 9788418625190
Nos vemos hoy 1
InStock
Na zalogi ( 2 )
34,30 €
-0%
34,30 €

Opozorilo

Največja dovoljena količina za ta izdelek je 1000.

priročnik za španščino kot 2. oz. 3. tuji jezik v 1. in 2. letniku gimnazij in SŠ

PODROBNEJŠI OPIS

Nova učna serija za poučevanje španščine v srednjih šolah, ki s sodobnim didaktičnim pristopom poskrbi, da se dijaki učijo jezika z vključevanjem smiselnih dejavnosti iz vsakodnevnega življenja.

Učenje jezika je podrejeno urjenju sporazumevalnih zmožnosti, saj želi na tak način dijaka čim prej opremiti z zmožnostjo komuniciranja v tujem jeziku.

Velik poudarek je na razvoju kulturnih in medkulturnih zmožnosti – te vsebine so dobro vkomponirane v ustroj nalog in so obravnavane celostno. Na koncu vsake enote je v razdelku Panamericana še natančneje predstavljena vsakič druga špansko govoreča država.

Dobrodošlo je dejstvo, da so te vsebine predstavljene izrazito nestereotipno, s čimer učinkovito pritegnejo pozornost dijakov.

Priročnik za učitelja ponuja tudi možnosti za notranjo diferenciacijo v razredu, saj predstavlja ideje za večnivojsko izvedbo posameznih aktivnosti.

Na vsake štiri lekcije je poseben poudarek namenjen ponavljanju in utrjevanju snovi – t. i. Mirador, v katerem se dobro razvijajo tudi strategije učenja.

Serija Nos vemos hoy vključuje naloge, ki omogočajo zelo različne načine dela: individualno, v parih, skupinah; spodbujata se tudi sodelovanje in interakcija učencev v razredu.

Aktivno delo na besedišču se v vsaki lekciji pojavi v razdelku Más que palabras, kjer se nahajajo dejavnosti za sistematično usvajanje besedišča in stalnih besednih zvez. Ta razdelek se nadaljuje s končnim projektom (Tarea final), ki smiselno povzame vse do tedaj usvojeno znanje.

Na koncu vsake lekcije je dvojna stran povzetka – prva stran je namenjena povzetku sporazumevalnih izrazov, druga stran pa kratko in jedrnato strni obravnavane slovnične vsebine.

Učna serija ponuja številne možnosti nadgradnje in variacij na portalu Campus Difusión – tam so na voljo mnogotere ideje za uporabo dodatnih videoposnetkov, za interaktivno izvedbo posameznih aktivnosti, za spoznavanje različnih dialektalnih posebnosti španščine in drugi uporabni namigi za učinkovito delo z novo serijo.

 

SPECIFIKACIJE

Založba Difusión
Predmet Španščina
Tip gradiva Dodatni materiali za učitelje in profesorje
Tip izdaje Tiskano
Razred 1.–5. letnik
Ciljna skupina Mladostniki

Velikost pisave

Reset Zoom
Ali uporabite funkcijo brskalnika:
Ctrl + + / Ctrl + - / Ctrl + 0