Še 0.0 do brezplačne dostave

Prva stran - Vse izdaje - Tuji jeziki - Za mladostnike
-0%

Nos vemos hoy 3

9788418625268 625268 9788418625268
Bar koda: 9788418625268
Nos vemos hoy 3
InStock
Na zalogi ( 30 )
26,50 €
-0%
26,50 €

Opozorilo

Največja dovoljena količina za ta izdelek je 1000.

učbenik za španščino kot 2. oz. 3. tuji jezik v 3. in 4. letniku gimnazij in SŠ

PODROBNEJŠI OPIS

Nova učna serija za poučevanje španščine v srednjih šolah, ki s sodobnim didaktičnim pristopom poskrbi, da se dijaki učijo jezika z vključevanjem smiselnih dejavnosti iz vsakodnevnega življenja.

Učenje jezika je podrejeno urjenju sporazumevalnih zmožnosti, saj želi na tak način dijaka čim prej opremiti z zmožnostjo komuniciranja v tujem jeziku.

Velik poudarek je na razvoju kulturnih in medkulturnih zmožnosti – te vsebine so dobro vkomponirane v ustroj nalog in so obravnavane celostno. Na koncu vsake enote je v razdelku Panamericana še natančneje predstavljena vsakič druga špansko govoreča država.

Dobrodošlo je dejstvo, da so te vsebine predstavljene izrazito nestereotipno, s čimer učinkovito pritegnejo pozornost dijakov.

Priročnik za učitelja ponuja tudi možnosti za notranjo diferenciacijo v razredu, saj predstavlja ideje za večnivojsko izvedbo posameznih aktivnosti.

Na vsake štiri lekcije je poseben poudarek namenjen ponavljanju in utrjevanju snovi – t. i. Mirador, v katerem se dobro razvijajo tudi strategije učenja.

Serija Nos vemos hoy vključuje naloge, ki omogočajo zelo različne načine dela: individualno, v parih, skupinah; spodbujata se tudi sodelovanje in interakcija učencev v razredu.

Aktivno delo na besedišču se v vsaki lekciji pojavi v razdelku Más que palabras, kjer se nahajajo dejavnosti za sistematično usvajanje besedišča in stalnih besednih zvez. Ta razdelek se nadaljuje s končnim projektom (Tarea final), ki smiselno povzame vse do tedaj usvojeno znanje.

Na koncu vsake lekcije je dvojna stran povzetka – prva stran je namenjena povzetku sporazumevalnih izrazov, druga stran pa kratko in jedrnato strni obravnavane slovnične vsebine.

Učna serija ponuja številne možnosti nadgradnje in variacij na portalu Campus Difusión – tam so na voljo mnogotere ideje za uporabo dodatnih videoposnetkov, za interaktivno izvedbo posameznih aktivnosti, za spoznavanje različnih dialektalnih posebnosti španščine in drugi uporabni namigi za učinkovito delo z novo serijo.

 

 

SPECIFIKACIJE

Predmet Španščina
Razred 1.–5. letnik
Tip izdaje Tiskano
Založba Difusión
Ciljna skupina Mladostniki
Tip gradiva Učbeniki

Velikost pisave

Reset Zoom
Ali uporabite funkcijo brskalnika:
Ctrl + + / Ctrl + - / Ctrl + 0