NORE DOGODIVŠČINE ČAROVNICE VILME V AFRIKI

Lars Johan Kvaternik in Rok Kvaternik

Ravno berete o nadvse neobičajni pravljici, ki je nastala na potovanju po Tanzaniji in Zanzibarju avgusta 2013. Osemletni Lars, ki je »izumil« čarovnico Vilmo, je vsak večer pred spanjem v afriških savanah na list papirja zapisal nekaj besed o njenih dogodivščinah. Larsova kratka besedila je nato njegov oče sestavil v zgodbo, Uroš Hrovat pa jo je opremil s čudovitimi ilustracijami. In kdo je Vilma? Čarovnica Vilma je prav posebno zmešana coprnica. Navadne stvari se pri ...

Dobavljivost: na zalogi

EAN: 9789612713706

9,90 EUR

Podrobnosti

Ravno berete o nadvse neobičajni pravljici, ki je nastala na potovanju po Tanzaniji in Zanzibarju avgusta 2013. Osemletni Lars, ki je »izumil« čarovnico Vilmo, je vsak večer pred spanjem v afriških savanah na list papirja zapisal nekaj besed o njenih dogodivščinah. Larsova kratka besedila je nato njegov oče sestavil v zgodbo, Uroš Hrovat pa jo je opremil s čudovitimi ilustracijami.

In kdo je Vilma? Čarovnica Vilma je prav posebno zmešana coprnica. Navadne stvari se pri njej vedno zapletejo, zamotane pa se rešijo na domiselne in zabavne načine. Ima 453 let, govori levji jezik, čara s čarobnim prahom, potuje na oblazinjeni metli prvega razreda in na svoj način rešuje probleme.

V pravljici Nore dogodivščine čarovnice Vilme v Afriki boste izvedeli vse o njenih podvigih in se nasmejali ob zgodbi o tem, kako je postala levja kraljica Afrike.

Spoznajte Vilmo, preden pobegne na Arktiko!


Avtorja: Lars Johan Kvaternik in Rok Kvaternik
Ilustracije: Uroš Hrovat
Tehnični podatki: 215 x 280 x 7 mm; trda vezava; 428 g; 32 strani
Datum izida: 2.12.2013

AKCIJA

Ta stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Več o piškotkih