STILSKI VODNIK ZA VSAKO PUNCO

Violeta Babić

Si v obdobju sprememb. V nekaj letih se zgodi toliko stvari, da se ob vsem novem kar težko znajdeš. Če si bila še včeraj mamičina in očijeva punčka, si danes oseba, ki si želi neodvisnosti. Od zdaj naprej jemlješ stvari v svoje roke. Ja, prišla so nora leta! Kar naenkrat veš o sebi zelo malo. Naenkrat ne poznaš več niti svojega telesa niti svojih občutkov. Verjetno se pogosto sprašuješ, koga lahko prosiš za pomoč in kdo ti lahko odgovori na vprašanja, ki te morijo. V tej ...

Dobavljivost: na zalogi

EAN: 9789612710705

15,90 EUR

Podrobnosti

Si v obdobju sprememb. V nekaj letih se zgodi toliko stvari, da se ob vsem novem kar težko znajdeš. Če si bila še včeraj mamičina in očijeva punčka, si danes oseba, ki si želi neodvisnosti. Od zdaj naprej jemlješ stvari v svoje roke. Ja, prišla so nora leta! Kar naenkrat veš o sebi zelo malo. Naenkrat ne poznaš več niti svojega telesa niti svojih občutkov. Verjetno se pogosto sprašuješ, koga lahko prosiš za pomoč in kdo ti lahko odgovori na vprašanja, ki te morijo. V tej knjigi boš našla številne odgovore in nasvete, s katerimi boš lažje odrasla v zdravo, negovano in energije polno punco. Pomagala ti bo, da se boš v svojem telesu počutila čim bolje in si izoblikovala svoj stil. S samozavestjo, ki jo boš tako pridobila, boš lahko o sebi pokazala vse najboljše. Tudi tisto, kar se na prvi pogled ne vidi. Uporabi to sebi v prid!

Avtorica: Violeta Babić
Urednica: Petra Fröhlich
Tehnični podatki: format: 181 x 223 x 10 mm, broširana vezava, 164 strani, barvni tisk. Teža: 478 g. Datum izida: 19.8.2010.

UDK: 159.922.7/8-055.2(02.053.2)

Podobne izdaje

AKCIJA

Ta stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Več o piškotkih