KOMUNIKACIJA - KLJUČ DO USPEHA

Več ogledov

KOMUNIKACIJA - KLJUČ DO USPEHA

Sodobni pristopi k vodenju v izobraževalnih ustanovah

Obstaja več pristopov k vodenju, a prav vsi zahtevajo veliko mero medsebojnega zaupanja in sodelovanja, kar je mogoče vzpostaviti le z učinkovito komunikacijo. Priročnik temelji na tem nespornem dejstvu in ponuja 149 preverjenih predlog za vodenje konstruktivnih pogovorov in sestankov, ki pripeljejo do dolgoročno najboljših rešitev. S pomočjo teh preprostih orodij boste kot vodja lažje vzpostavili ploden dialog s svojimi sodelavci ter jih še učinkoviteje spodbujali, ...

Dobavljivost: na zalogi

EAN: 9789612716325

17,65 EUR

Podrobnosti

Obstaja več pristopov k vodenju, a prav vsi zahtevajo veliko mero medsebojnega zaupanja in sodelovanja, kar je mogoče vzpostaviti le z učinkovito komunikacijo. Priročnik temelji na tem nespornem dejstvu in ponuja 149 preverjenih predlog za vodenje konstruktivnih pogovorov in sestankov, ki pripeljejo do dolgoročno najboljših rešitev. S pomočjo teh preprostih orodij boste kot vodja lažje vzpostavili ploden dialog s svojimi sodelavci ter jih še učinkoviteje spodbujali, motivirali in usmerjali.


Priročnik Komunikacija - ključ do uspeha v koraku s sodobnimi trendi:

  • spodbuja konstruktivno komunikacijo na vseh ravneh,
  • navdihuje preudarno, inovativno in pogumno odločanje,
  • motivira za potrebne spremembe in stalen napredek,
  • podaja nasvete in predloge za večjo delovno učinkovitost,
  • omogoča preprost prenos teorije v prakso.

 

Priročnik je obvezno branje za vsakogar, ki je v izobraževalni ustanovi vpet v procese vodenja na kateri koli ravni (vodenje celotne ustanove, njenih podenot ali posameznih strokovnih aktivov).
Ponuja dragocena orodja in izhodišča za razmišljanje, kako v interakciji z okoljem postati (še) boljši vodja in svojo razvojno naravnanost prenesti na sodelavce.

Brezplačni CD-ROM z bogato dodatno vsebino
Za dodatno pomoč in podporo je priložen CD-ROM s 149 dodatnimi besedili in delovnimi predlogami. Zbrana vprašanja, predlogi za raziskave ter zamisli in vaje bistveno olajšajo praktično vodenje strukturiranih in razvojno naravnanih pogovorov.


AVTORJA: Dave Harris in John West-Burnham
UDK: 37:005.2
DATUM IZIDA: 3. februar 2016

TEHNIČNI PODATKI:
dim: 214 x 274 x 9 mm;
teža: 368 g;
obseg: 136 strani

AKCIJA

Ta stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Več o piškotkih