Novo

MOTIVACIJA V RAZREDU

Več ogledov

MOTIVACIJA V RAZREDU

Orodja in strategije za učinkovitejše poučevanje

Zaradi Zakona o enotni ceni knjige, na izdaje, izdane pred manj kot pol leta, ne smemo nuditi popustov.
Motivacija je eden od ključnih dejavnikov za uspeh učnega procesa. Samo motivirani učenci sodelujejo, sprašujejo, razmišljajo, vrednotijo, ustvarjajo … Veliko učiteljev se pogosto sprašuje, kako motivirati svoje učence, kako navezati stik z njimi in kako vzbuditi njihovo zanimanje za učenje.   Priročnik Motivacija v razredu ponuja učinkovite ...

Dobavljivost: na zalogi

EAN: 9789612719944

12,65 EUR

Podrobnosti

Zaradi Zakona o enotni ceni knjige, na izdaje, izdane pred manj kot pol leta, ne smemo nuditi popustov.


Motivacija je eden od ključnih dejavnikov za uspeh učnega procesa. Samo motivirani učenci sodelujejo, sprašujejo, razmišljajo, vrednotijo, ustvarjajo … Veliko učiteljev se pogosto sprašuje, kako motivirati svoje učence, kako navezati stik z njimi in kako vzbuditi njihovo zanimanje za učenje.

 

Priročnik Motivacija v razredu ponuja učinkovite metode in številna praktična orodja za motiviranje učencev. Namenjen je tako osnovnošolskim kot srednješolskim učiteljem. V njem je predstavljenih pet temeljnih strategij, ki jih lahko uporabite kot vodilo, ko želite svoje učence motivirati in jih opolnomočiti za delo v razredu.

Najučinkovitejše so

•  poudarjanje truda,

•  vzbujanje upanja,

•  spoštovanje moči,

•  vzpostavljanje dobrih odnosov z učenci,

•  izražanje veselja do dela z učenci.

Strategije so v priročniku ponazorjene s konkretnimi primeri iz razreda, ponujajo  pa tudi zamisli za razvijanje lastnih.

Na koncu nekaterih poglavij boste našli vprašanja za razmislek, ki vam bodo pomagala udejanjiti motivacijske strategije pri spodbujanju učenčevega o pozitivnega odnosa do znanja, pouka in šole.

AKCIJA

Ta stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Več o piškotkih