Novo

VAJE ZA SPRETNE PRSTE: Zbirka vaj za zaznavanje in obvladovanje telesa

Več ogledov

VAJE ZA SPRETNE PRSTE: Zbirka vaj za zaznavanje in obvladovanje telesa

mag. Bojana Krašovec, Nina Sovinc, Anja Bizjak

Zbirka vaj za zaznavanje in obvladovanje telesa je namenjena vzgojiteljem, učiteljem v 1. triadi osnovne šole, učiteljem na šolah s prilagojenim programom, specialnim in socialnim pedagogom, pa tudi staršem mlajših otrok, ki iščejo ideje, kako zaposliti svoje otroke z zanimivimi in koristnimi dejavnostmi. Sestavlja jo ogromno idej za aktivnosti, ki jih lahko izvajate v razredu ali v telovadnici.   Zbirko sestavlja 100 primerov in 35 sklopov v praksi ...

Dobavljivost: na zalogi

EAN: 9789612920104

34,00 EUR

Podrobnosti

Zbirka vaj za zaznavanje in obvladovanje telesa je namenjena vzgojiteljem, učiteljem v 1. triadi osnovne šole, učiteljem na šolah s prilagojenim programom, specialnim in socialnim pedagogom, pa tudi staršem mlajših otrok, ki iščejo ideje, kako zaposliti svoje otroke z zanimivimi in koristnimi dejavnostmi. Sestavlja jo ogromno idej za aktivnosti, ki jih lahko izvajate v razredu ali v telovadnici.

 

Zbirko sestavlja 100 primerov in 35 sklopov v praksi preizkušenih vaj za razvijanje grobe in fine motorike ter socialnih, emocionalnih, kognitivnih in komunikacijskih veščin, samokontrole telesa, vidnega, slušnega in taktilnega zaznavanja ter veščin umirjanja, sproščanja in obvladovanja čustev. Vaje pomagajo tudi pri razvijanju koncentracije, sposobnosti upoštevanja in sledenja navodilom ter motivacije za delo. Z aktivnostmi se okrepita tudi povezanost in sodelovanje med učenci.

 

Vzorčne strani >>

 

Tehnični podatki: 218 strani, 210 x 210 mm

Avtorice: mag. Bojana Krašovec, Nina Sovinc, Anja Bizjak

AKCIJA

Ta stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Več o piškotkih