VSI UČENCI SO LAHKO USPEŠNI

Napotki za delo z učenci s posebnimi potrebami

V redne razrede osnovnih šol so vključeni tudi učenci s posebnimi potrebami. Upoštevanje njihove različnosti in ponujanje enakih možnosti je izredno zahtevna naloga, ki številnim učiteljem povzroča težave. Za delo z otroki s posebnimi potrebami potrebujemo specifično znanje in izkušnje. In vse to vam ponuja ta priročnik! Priročnik Vsi učenci so lahko uspešni vam bo pomagal razumeti in pravilno ravnati z otroki iz naslednjih skupin: - otroci z motnjami v duševnem razvoju,

Dobavljivost: na zalogi

EAN: 9789612710712

17,65 EUR

Podrobnosti

V redne razrede osnovnih šol so vključeni tudi učenci s posebnimi potrebami. Upoštevanje njihove različnosti in ponujanje enakih možnosti je izredno zahtevna naloga, ki številnim učiteljem povzroča težave. Za delo z otroki s posebnimi potrebami potrebujemo specifično znanje in izkušnje. In vse to vam ponuja ta priročnik!

Priročnik Vsi učenci so lahko uspešni vam bo pomagal razumeti in pravilno ravnati z otroki iz naslednjih skupin:

- otroci z motnjami v duševnem razvoju,
- slepi in slabovidni otroci,
- gluhi in naglušni otroci,
- otroci z govorno-jezikovnimi motnjami,
- gibalno ovirani otroci,
- dolgotrajno bolni otroci,
- otroci s primanjkljaji na posameznem področju učenja,
- otroci s čustvenimi in z vedenjskimi motnjami.

Za razliko od druge strokovne literature je ta priročnik napisan v preprostem jeziku. Sistematično predstavlja značilnosti vseh navedenih skupin učencev in predlaga prilagoditve pri izvajanju pouka. Prepleten je tudi s kratkimi osebnimi izpovedmi in odlomki iz druge literature.

Avtorica: Katarina Kesič Dimic
Urednica: Nina Jeklič
Tehnični podatki: format: 216 x 276 x 6 mm, broširana vezava, 94 strani, barvni tisk. Teža: 271 g. Datum izida: 4.10.2010.

UDK: 376

AKCIJA

Ta stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Več o piškotkih