ZNAM VEČ - LILI IN BINE 1

Dodatne poučne in zabavne naloge za prvošolce

Medpredmetno zasnovana zbirka nalog Znam več - Lili in Bine 1 je odlična nadgradnja kateregakoli učnega kompleta za prvi razred osnovne šole. V družbi simpatične čebelice Lili in trota Bineta otroci spoznavajo različne strategije reševanja zanimivih, zahtevnejših nalog in problemov ter razvijajo sposobnost logičnega mišljenja. Naloge so premišljeno izbrane in povezujejo področja matematike, slovenščine in spoznavanja okolja. Z vadnico Znam ...

Dobavljivost: na zalogi

EAN: 9789612712624

8,90 EUR

Podrobnosti

Medpredmetno zasnovana zbirka nalog Znam več - Lili in Bine 1 je odlična nadgradnja kateregakoli učnega kompleta za prvi razred osnovne šole.

V družbi simpatične čebelice Lili in trota Bineta otroci spoznavajo različne strategije reševanja zanimivih, zahtevnejših nalog in problemov ter razvijajo sposobnost logičnega mišljenja. Naloge so premišljeno izbrane in povezujejo področja matematike, slovenščine in spoznavanja okolja.

Z vadnico Znam več - Lili in Bine 1 lahko vsak učenec nadgradi in utrdi svoje znanje ter se pripravi na šolsko tekmovanje Znam več z Lili in Binetom.

Avtorice: Mira Kramarič, Milka Kern, Majda Pipan, Nataša Grošelj, Marija Ribič
Urednica: Petra Bizjak
Datum izdaje: 28. junij 2012

Širina (mm): 297
Višina (mm): 210
Debelina (mm): 5
Teža (g): 251
Število strani: 96
Vezava z žico

AKCIJA

Ta stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Več o piškotkih