ZNAM ZA VEČ - ANGLEŠČINA 7

Razlage in vaje za boljše ocene v 7. razredu (tiskano na FSC papirju)

Zbirka Znam za več je namenjena izboljšanju učnega uspeha, pripravi na preizkuse, utrjevanju znanja ter lažjemu in hitrejšemu učenju. Zgradba posameznih poglavij temelji na najsodobnejšem pristopu k samostojnemu učenju: novo snov predstavlja uvodno besedilo, sledijo nazorne razlage z napotki za hitro učenje in vaje z rešitvami, ki omogočajo učinkovito utrjevanje, točkovan preizkus na koncu poglavja pa pokaže doseženi napredek. Angleščina 7 vsebuje 71 vaj in 9 testov, ki se ...

Dobavljivost: na zalogi

EAN: 3831075925519

6,85 EUR

Podrobnosti

Zbirka Znam za več je namenjena izboljšanju učnega uspeha, pripravi na preizkuse, utrjevanju znanja ter lažjemu in hitrejšemu učenju.

Zgradba posameznih poglavij temelji na najsodobnejšem pristopu k samostojnemu učenju: novo snov predstavlja uvodno besedilo, sledijo nazorne razlage z napotki za hitro učenje in vaje z rešitvami, ki omogočajo učinkovito utrjevanje, točkovan preizkus na koncu poglavja pa pokaže doseženi napredek.

Angleščina 7 vsebuje 71 vaj in 9 testov, ki se nanašajo na teme: Present Simple, Present Continuous, Past Simple, Past Continuous, Stopnjevanje pridevnikov in Izražanje količine. Dodan je še seznam nepravilnih glagolov ter slovarček.

AVTORICI: Vesna Podlesnik, Alenka Tajnikar

TEHNIČNI PODATKI: Format: 29,6 x 21,1 x 0,5 cm, barvni tisk, vezava z žico, 96 strani. Teža: 253 g.

ISBN: 978-961-209-716-5

AKCIJA

Ta stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Več o piškotkih