ZNAM ZA VEČ - iMATEMATIKA 6+

Več ogledov

ZNAM ZA VEČ - iMATEMATIKA 6+

vadnica z dostopom do interaktivne vsebine

Priprava na nacionalno preverjanje znanja
132 nalog • 10 preizkusov • 56 strani

Znebi se strahu pred preizkusi! Zbirka ti bo pomagala sproti utrjevati znanje in se temeljito pripraviti na vse preizkuse znanja, zlasti na nacionalno preverjanje znanja ob koncu 6. razreda. Točkovani preizkusi so zasnovani enako kot preizkusi za nacionalno preverjanje znanja. Tudi naloge so na las podobne tistim pravim. Svoje dosežke pri posameznih preizkusih lahko preveriš, saj ...

Dobavljivost: na zalogi

EAN: 9789612718121

7,85 EUR

Podrobnosti

Priprava na nacionalno preverjanje znanja
132 nalog • 10 preizkusov • 56 strani

Znebi se strahu pred preizkusi! Zbirka ti bo pomagala sproti utrjevati znanje in se temeljito pripraviti na vse preizkuse znanja, zlasti na nacionalno preverjanje znanja ob koncu 6. razreda. Točkovani preizkusi so zasnovani enako kot preizkusi za nacionalno preverjanje znanja. Tudi naloge so na las podobne tistim pravim. Svoje dosežke pri posameznih preizkusih lahko preveriš, saj so zbirki dodani točkovnik in rešitve vseh nalog. Opravi preizkuse z veliko znanja in malo treme!

Interaktivna vadnica pomembno nadgrajuje tiskano različico. Pri vsaki nalogi prejmeš takojšnjo povratno informacijo o pravilnosti svojih rešitev. Naloge so obogatene tudi z nazornimi prikazi postopkov za izračun, risanje grafov, izris geometrijskih likov in še marsikaj. Vse to ti bo pomagalo razumeti učno snov in ti olajšalo ponavljanje in utrjevanje pridobljenega znanja.

Kodo za aktivacijo dostopa do interaktivne vadnice najdeš na notranji strani naslovnice.

Podobne izdaje

AKCIJA

Ta stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Več o piškotkih