ZNAM ZA VEČ - SLOVENŠČINA 8

Razlage in vaje za boljše ocene v 8. razredu

Zbirka Znam za več je namenjena izboljšanju učnega uspeha, pripravi na preizkuse, utrjevanju znanja ter lažjemu in hitrejšemu učenju.

Zgradba posameznih poglavij temelji na najsodobnejšem pristopu k samostojnemu učenju: novo snov predstavlja uvodni strip, sledijo vaje z rešitvami, ki omogočajo učinkovito utrjevanje ter zaključna naloga Znaš? Znam., ki omogoča dodatno utrjevanje in nadgradnjo naučenega, točkovan preizkus na koncu tematskega sklopa pa pokaže doseženi ...


Dobavljivost: na zalogi

EAN: 9789612714277

6,85 EUR

Podrobnosti

Zbirka Znam za več je namenjena izboljšanju učnega uspeha, pripravi na preizkuse, utrjevanju znanja ter lažjemu in hitrejšemu učenju.

Zgradba posameznih poglavij temelji na najsodobnejšem pristopu k samostojnemu učenju: novo snov predstavlja uvodni strip, sledijo vaje z rešitvami, ki omogočajo učinkovito utrjevanje ter zaključna naloga Znaš? Znam., ki omogoča dodatno utrjevanje in nadgradnjo naučenega, točkovan preizkus na koncu tematskega sklopa pa pokaže doseženi napredek.

AVTORICE: Dragica Kapko, Nevenka Drusany, Nana Cajhen

Slovenščina 8 vsebuje 200 vaj in 3 preizkuse, ki omogočajo samostojno delo z neumetnostnimi besedili - z besedilnimi vrstami in jezikovnimi temami.
Na koncu so dodane še rešitve.

TEHNIČNI PODATKI: Format: 29,6 x 21,1 x 0,5 cm, barvni tisk, vezava z žico,84 strani,Teža: 228 g.

ISBN: 978-961-209-720-2

Ta stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Več o piškotkih