ZNAM ZA VEČ - ŠTEVILA IN RAČUNSKE OPERACIJE

Razlage in vaje za boljše ocene v višjih razredih osnovne šole

Izdaja za matematiko v višjih razredih osnovne šole v treh poglavjih obravnava: naravna števila, ulomke in decimalna števila ter racionalna in realna števila. Vsako poglavje je sestavljeno iz zgledov, različnih vaj in končnega preizkusa, ki pokaže doseženi napredek. Nova učna snov je prikazana s primeri, katerim so dodani tudi napotki za lažje pomnjenje. Sledijo številne vaje, ki s primeri iz vsakdanjega življenja pomagajo utrjevati naučeno ...

Dobavljivost: na zalogi

EAN: 9789612710354

6,85 EUR

Podrobnosti

Izdaja za matematiko v višjih razredih osnovne šole v treh poglavjih obravnava: naravna števila, ulomke in decimalna števila ter racionalna in realna števila.

Vsako poglavje je sestavljeno iz zgledov, različnih vaj in končnega preizkusa, ki pokaže doseženi napredek. Nova učna snov je prikazana s primeri, katerim so dodani tudi napotki za lažje pomnjenje. Sledijo številne vaje, ki s primeri iz vsakdanjega življenja pomagajo utrjevati naučeno snov. Rešitve vseh nalog so na koncu izdaje.

Izdaja na 120 straneh prinaša 94 zgledov, 330 vaj in 8 preizkusov.


Avtorice: Tanja Končan, Vilma Moderc in Rozalija Strojan

Tehnični podatki: format: 296 x 210 x 6 mm, barvni tisk, vezava z žico, 120 strani, teža: 328 g. Datum izida: 11.03.2010.

UDK: 51(075.2)(076.2)

AKCIJA

Ta stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Več o piškotkih