RADOVEDNIH PET 5 - Z GLAVO NA KOLO

Več ogledov

RADOVEDNIH PET 5 - Z GLAVO NA KOLO

priročnik za pripravo na kolesarski izpit

Priročnik Z glavo na kolo je namenjen učencem, ki se v četrtem ali petem razredu pripravljajo na teoretični del kolesarskega izpita. V njem so zbrane vse temeljne učne vsebine, ki jih mora mladi kolesar poznati za varno vključitev v promet. Vsebine so predstavljene na učencem razumljiv način in podprte z bogatim slikovnim gradivom. Junaki serije Radovednih pet učence z nasveti in opozorili navajajo na ustrezno ravnanje v prometu in jih opozarjajo na morebitne nevarne prometne ...

Dobavljivost: na zalogi

EAN: 9789612718008

6,50 EUR

Podrobnosti

Priročnik Z glavo na kolo je namenjen učencem, ki se v četrtem ali petem razredu pripravljajo na teoretični del kolesarskega izpita. V njem so zbrane vse temeljne učne vsebine, ki jih mora mladi kolesar poznati za varno vključitev v promet. Vsebine so predstavljene na učencem razumljiv način in podprte z bogatim slikovnim gradivom. Junaki serije Radovednih pet učence z nasveti in opozorili navajajo na ustrezno ravnanje v prometu in jih opozarjajo na morebitne nevarne prometne situacije.   
 
Priročniku smo dodali tudi nalepke z motivom Cofa; te učitelji podelijo vsem učencem, ki uspešno opravijo preizkus znanja na koncu priročnika.

AKCIJA

Ta stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Več o piškotkih